Skocz do zawartości

323i BMW Polska oraz Blogomotive szukają E46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
no jakbyś się zagłebił w temat to byś wiedział że kominek ma prawo jazdy :) o czym informuje w dniu dzisiejszym na swojej tablicy :P
szukam
  • Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A ha,czyli mamy następny, zaraz po niedzielnym kierowcy ,imprezowiczu na podwójnym gazie , piratach drogowych i kierowców ruin nowy typ niebezpieczeństwa

jeb.....ty bloger :cool2: !!!! zacnie

BMW E46 320i
Opublikowano
raczej :D czytam prawie od początku jak jeszcze pisał o gołych dupach i przeklinał :) zrobił biznes z blogowania jako jeden z pierwszych i teraz żyje jak szefu :mrgreen:
szukam
Opublikowano
jestem jakiś niedzisiejszy, że nie czytam blogów? a przynajmniej tych "o życiu", jak kominek, czyli o niczym?
Opublikowano
jestem jakiś niedzisiejszy, że nie czytam blogów? a przynajmniej tych "o życiu", jak kominek, czyli o niczym?

Ja się właśnie dowiedziałem, kto to jest kominek.

Nie jesteś niedzisiejszy...ja też nie czytam, a facebooka omijam z daleka. Czytanie bloga, w którym reklamę próbuje przemycic firma samochodowa lub jakakolwiek inna jest zwykłym uleganiem wpływom. Gdzie tu niezalezność znana z lat 90 gdzie młodzi muzycy kontestatorzy wypowiadali wojny firmom fonograficznym walcząc z komercją?

Kasa, kasa kasa ..żenada.

Opublikowano
no jakbyś się zagłebił w temat to byś wiedział że kominek ma prawo jazdy :) o czym informuje w dniu dzisiejszym na swojej tablicy :P

blogi czytam, ale facebooka nie :) Wrzuciłem to jako ciekawostkę, Kominka lubię i czytam też prawie od początku. Szanuje go za to, że parę lat temu postawił sobie cel który każdy wyśmiewał, jak na razie realizuje go w 110%. Obawiam się tylko, ponieważ w którymś wpisie zapowiadał, że będzie prezydentem :D

Gdzie tu niezalezność znana z lat 90 gdzie młodzi muzycy kontestatorzy wypowiadali wojny firmom fonograficznym walcząc z komercją?

Kasa, kasa kasa ..żenada.

Walka z komercją? Takie hasła mogą łykać 14-16 latkowie, zakładam, że masz jakąś pensję, to chyba się ona bierze ze sprzedaży jakiegoś produktu, czyli w jakiś sposób skłaniasz ludzi do zostawienie u ciebie swoich pieniędzy = komercja. No chyba, że ściągasz haracze :D ;)

Opublikowano

a ja znowu swoje hehe

tu macie naszego ulubionego blogera :D

http://www.blogomotive.home.pl/blog/wp-content/uploads/2012/03/296-21.jpg

wygląda przecierz jakby; jak ktoś napisał wczesniej ''od kompa nie odchodził'' Nie przypomina potencjalnego użytkownika BMW od gareja aż po :arrow: dres nie ? no właśnie

W tym moze tkwi sekret :nienie:

http://www.autocentrum.pl/gfx/katalog/1787_1.jpg

E46 on board http://directory.e46fanatics.com/

Opublikowano

Walka z komercją? Takie hasła mogą łykać 14-16 latkowie, zakładam, że masz jakąś pensję, to chyba się ona bierze ze sprzedaży jakiegoś produktu, czyli w jakiś sposób skłaniasz ludzi do zostawienie u ciebie swoich pieniędzy = komercja. No chyba, że ściągasz haracze :D ;)

To szerszy temat. 3 lata temu rzuciłem ostatecznie korporację, nie mogłem znieść że musiałem robić coś wbrew przekonaniom. Nigdy nie będzie mnie stać na nowe F10, ale za to mam święty spokój. Dzwonisz, że jedziemy na narty a ja wsiadam do auta i jadę. Nic nie muszę, nigdzie się nie spieszę.

14-16 to łykają jak pelikany....ale nie to co powinny.

Opublikowano
To szerszy temat. 3 lata temu rzuciłem ostatecznie korporację, nie mogłem znieść że musiałem robić coś wbrew przekonaniom. Nigdy nie będzie mnie stać na nowe F10, ale za to mam święty spokój. Dzwonisz, że jedziemy na narty a ja wsiadam do auta i jadę. Nic nie muszę, nigdzie się nie spieszę.

o, ja mam to samo. ja w ogóle się nie nadaję i nie nadawałem nigdy do pracy na etat. w całym swoim 22-letnim życiu na etacie przepracowałem łącznie rok i prawdopodobnie już nigdy więcej tego nie powtórzę.