Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam moze pytanie nie dotyczy bezposrednio samochodu ale:) otoz szukam bezpiecznego fotelika dla 6-miesiecznego fana BMW dajcie namiary na sklepy lub allegro z gory dzieki pozro
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jasne, wrzuć dzieciaka do bagaznika, to skór fotelik nie pogniecie... :mad2: :duh:

W każdym Norauto czy jakimś tego typu sklepie kupisz podkład pod fotelik samochodowy, żeby skór czy materiału nie porysowało. A fotelik polecam Maxi Cosi - łatwy montaż, dobre materiały, bezpieczne rozwiązania. Nasza córka jeździ w tym od przeszło 3 lat i nie mieliśmy nigdy z nim problemów. Są drogie, ale warte swej ceny. No chyba, że Ci żal na bezpieczeństwo dziecka, to w Carefour są po 80 PLN + trumienka gratis.

Tanie w utrzymaniu BMW, to BMW dobrze utrzymane!
Opublikowano

Witam, moja córa jeździ w foteliku recaro young sport. Ogólnie polecam, dobre materiały, wygląd, oraz jeden z bezpieczniejszych. Niestety bezpieczeństwo kosztuje.

Wysłano z HTC HD2 z użyciem Tapatalk

Opublikowano

Dokładnie - Recaro young sport - bardzo fajny i bardzo dobry fotelik dla naszych pociech. POLECAM !

Zapłacisz trochę kasy za taki fotelik ale masz 3w1 to znaczy od 6 miesiąca (specjalna wkładka) potem jako normalny fotelik a w pózniejszym czasie jest samo siedzisko dla większego dziecka.

Opublikowano
Ja Ci radze taki fotelik podotykac, bo jak jechalismy na wakacje ze znajomymi i ich niemowlakiem, to fotelik odznaczyl mi paskudne wglebienia na skorze. Wiem ze ludzie niemal nie wyjmuje tego z aut, wiec po 2 latach użytkowania to mogloby to wygladac nieciekawie.

Ja jak worze siostrzenice to zawsze daje koc pod fotelik aby nie porysować skór. Nie przeszkodzi to w bezpieczeństwie małej??

Opublikowano

ja kupilem dla mojego syna od 6 miechöw do 7 lat - dwie grupy wiekowe .

dalem 300 eu ..kupilem w polskim sklepie internetowym z poznania.....ale isofix jest naprawde bezpieczne ...lepsze od römera..

mam do tego jeszcze takä stope ktöra przeciwdziala przechylaniu siodelka w przöd lub opcjonalnie jest trzeci pas ktöry mocujesz do tylu w bagazniku..

to jest naprawde super bezpieczna sprawa -moja zona szukala na necie okolo 2 miechy zanim kupilismy ,czytala fora i opinie rodzicöw..

wszystkie powloki mozesz zdjac i wyprac

tu link

http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1007&%3CosCsid%3E

warto :cool2:

z mojä bee nie idzie sie nudzic