Skocz do zawartości

Naklejki z logo klubu+nick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jest propozycja naklejek na szybę logo klubu+nick.Kto jest za niech się wpisze :lol: Zarząd klubu chcę zobaczyć czy będzie zainteresowanie takowym gadżetem.Pozdrawiam :wink:
Opublikowano
Moja skromna osoba jest zainteresowana taką propozycją :cool2: :cool2:
Opublikowano
Jestem za!
Opublikowano
Też za jestem ja a nawet bardziej - rzec by można mówiąc wprost.
tel. 514.99.46.99
Opublikowano
ja też, ja też, ja tez chce!!! :)
Opublikowano

Również popieram :D

a jaka duża by miała być ta nalepka no i na którą szybę ??

Pozdrawiam

Bawaria Może Więcej :)

( OO=[][]=OO )

Opublikowano
  • Autor
Jak na razie są to propozycje wszystko zależy od nas jakie będzie zainteresowanie piszcie tutaj czy jesteście zainteresowni.Jak ktoś chce zapraszam :wink: .Więcej informacji tutaj :arrow: viewtopic.php?f=27&t=138876&p=1210373#p1210373 :wink:
Opublikowano
oczywiscie tez jest na tak :))
Opublikowano
jak najbardziej jestem za :)
Opublikowano
  • Autor
Wielkie dzięki mattiss za umieszczenie tematu tutaj :cool2: .Teraz każdy może określić się czy chciał by taką naklejkę.Zainteresowanie jest spore czytajcie tutaj- viewtopic.php?f=27&t=138876&p=1210373#p1210373 i tutaj dział e46- viewtopic.php?f=69&t=169300 i nie tylko reszta działów 1,3,5,6,7,8,Z,X też się wypowiada na ten temat.A więc jest możliwość aby mieć taką naklejkę jak większość klubów i rozpoznawać się w całej Polsce i nie tylko :wink: Wszystko zależy od nas czy będzie zainteresowanie :norty: .Także kto jest za niech się wpisze np :arrow: 1. ŁYSY.BMW.E36 dalej 2.nick,3,4,5 itd.Żeby łatwo było policzyć ilu nas jest :wink:
Opublikowano

Lista znajduje się tutaj :arrow: viewtopic.php?f=27&t=138876&start=150 kto jest zainteresowany PW do mnie ( wchodzę kilkanaście razy dziennie więc będę aktualizować na bieżąco )

Pozdrawiam

Bawaria Może Więcej :)

( OO=[][]=OO )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.