Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
tylko ta szpara z przodu strasznie wielka, tył wygląda ok ale przód nie najlepiej

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :norty: :P

ec2Wze6.jpg
  • Odpowiedzi 235
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Haha. Akurat wczoraj umyłem auto po południu. Dzisiaj wychodzę z domu a na tylnej szybie i klapie bagażnika dwa wielkie gówna...

A ja ciągle czekam na fotkę na nowych felgach!

Straight six in the front, manual gearbox in the middle and drive goes to the back - that's the chapter one, page one of the petro-sexual handbook :D
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Trochę to trwało...wiecie wiosna przyszła, cały wolny czas na rybach...ale wreszcie znalazłem chwilę żeby pstryknąć parę fotek z nowym felunkiem. Dodatkowo wpadłem dzisiaj rano na zajebisty pomysł, żeby listę z tyłu zdjąć, pomysł dobry, wykonanie fatalne, pokarało mnie za robotę w Niedzielę :? Macie jakiś pomysł jak uratować sytuację? (przyklejanie listwy z powrotem nie wchodzi w grę :) )
  • 6 miesięcy temu...
  • 6 miesięcy temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
tak, tak, klej po niej został...więc wpadłem na genialny pomysł, żeby gwizdnąć dziewczynie z kuchni zmywaczek do garów i trochę potrzeć na mokro...teraz zamiast listwy mam milion drobnych rysek :D

ty i twoje pomysły :cool2: :cool2: :cool2: pzdr

Opublikowano

Przodu nie ruszałem-tylko w ciągu ostatnich dwóch miesięcy dwa razy dmuchałem w balonik a raz usłyszałem "dzień dobry, prowadzimy akcję Warszawa wolna od narkotyków, proszę wysiąść z auta otworzyć bagażnik wyjąć wszystko z kieszenie..." zaraz by mi kazali ten przód zrywać. Zrobiłem wszystko na 20% chciałem na 36% ale chłopaki w zakładzie doradzili, że to za słabo będzie. Ogólnie wczoraj był pochmurny dzień, na żywo nie wygląda tak ciemno.

Z jakiegoś powodu w Czerwcu 2013r. strasznie wzrosło mi ciśnienie w układzie (może korek nie odpuszczał, może gdzieś łapała powietrze i jeździłem z zapowietrzoną) wynikiem czego, rozszczelniło się kilka elementów, ciekła w kilku miejscach mniej lub więcej. Więc musiałem powymieniać.

Dwa razy już miałem taką historię, że zsunęły się lekko węże z trójników od Lpg i ciekły mi płyn z tego miejsca. Teraz nie wiem czy się węże pozsuwały bo było za duże ciśnienie w układzie, czy ciśnienie się robiło bo się węże zsuwają, łapie powietrze w tym miejscu i mi układ zapowietrza.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na razie to mam czarną dziurę ale w głowie-tam był szklany szyber z ręczną przesłoną a u mnie jest metalowy automat, więc wymienię podsufitkę i zostanie mi beżowy szyberdach na środku-taka wersja individual :D

Kierownice mam super-duża, prawie jak w autobusie, a ja lubię duże...

Z emki to mi się tylko tylny zderzak podoba, przedni już nie, więc zmian nie będzie w tym kierunku.