Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam zainstalowałem na swoim kompie program INPA, i teraz takie pytanie co mam teraz kupić bym się mógł połączyć z autem [e39 523i z 98r] ? czy jest jakiś kabel łączący komputer z autem łatwo dostępny??? byłbym wdzięczny za link np. allegro z aukcją tego kabla bo tam jest taki młyn i niewiem jaki bendzie dobry :? DZIĘKUJE I POZDRAWIAM
Opublikowano

na chomikuj pl chcą kase za sms z kodem, gdzie znajde za fee żeby działało, bo testowałem już 3 wersje i zawsze jakiś problem (mam prawidłowo skofigurowanego kompa do instalacji), wersja demo jakiegoś programu BMW łączy sie z autkiem bez problemu ale nic nie mogę zrobić. Linki z forum ostatnio nie działały, jeśli ktoś może proszę o pomoc (bede wdzięczny za linki),

Pozdrawiam

Opublikowano
na chomikuj pl chcą kase za sms z kodem, gdzie znajde za fee żeby działało, bo testowałem już 3 wersje i zawsze jakiś problem (mam prawidłowo skofigurowanego kompa do instalacji), wersja demo jakiegoś programu BMW łączy sie z autkiem bez problemu ale nic nie mogę zrobić. Linki z forum ostatnio nie działały, jeśli ktoś może proszę o pomoc (bede wdzięczny za linki),

Pozdrawiam

Odezwij się do mnie na [email protected] to Ci podeśle INPE jaką sami używamy na co dzień. Tylko podaj e-mail, który przyjmie z 40 MB na raz.

A dobry fejs dla aut 1997-2007 mozna miec za 50-80 PLN.

Opublikowano

Pozdrawiam

Odezwij się do mnie na [email protected] to Ci podeśle INPE jaką sami używamy na co dzień. Tylko podaj e-mail, który przyjmie z 40 MB na raz.

Dzięki za INPE i EDIABASa, ale nie mogę uruchomić ani jednego anie drugiego może coś robie nie tak?? Poprzednie programy miały ponad 200MB i po uruchomieniu nie wyświetlały opcji a tego nie mogę wogóle uruchomić, z góry dzięki za pomoc:)

Opublikowano

wszystkie na allegro sa oki :8)

lecz zanim kupisz to zapytaj sie sprzedawcy czy interfejs jest na chipsecie RL !!! ( rozpoznaje zaplon i baterie ) no i do swojego modelu potrzebujesz przejsciowke 20 pin wiec szukaj SET bedzie taniej

potem driverek z tej stronki

http://www.ftdichip.com/Drivers/D2XX.htm

i wszystko smiga i laczy sie Z KAZDYM MODULEM ...