Skocz do zawartości

Chip tunning E60 520d 2006 - Śląskie..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

czy ktoś może polecic warsztat z hamownią w którym porządnie zawiurusują mi moje 520d? NAjlepiej w okolicach Gliwic / Zabrza, ew Katowic

Zalezy mi na tunningu z RTS'em - tak aby w razie w. wrzucic oryginalny program samemu przed oddaniem do serwisu.

Pozdrawiam

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

ja moge polecić nieopodal Katowic bo pod Krakowem Grześka z GTS -> fachowo, u mnie zrobili tak :)

http://www.fotoszok.pl/upload/1ebc385b.jpg

Opublikowano
pochwal sie wykresem, jak oceniasz całość?

wszystko super tylko mam czujnik temperatury przed DPF uwalony i turbo podobno nie dmuchał tak jak powinno

bo jest przytkany dpf

jutro jadę po czujnik i w trasę czyścić dpfa :D

199,9km i tylko 373dm

seria 160km i 333dm

Opublikowano
...DPF nie dopalał już jakiś czas, ciśnienie na wydechu podniesione, wskazania czujnika temp przed DPF -30stC, turbo wstawało powoli, dopiero 3000obr. osiągało zadane parametry, po wymianie czujnika wystarczy wypaść na trasę, dopalić, moment wstanie do ok. 390...400Nm :wink:
Opublikowano

właśnie coś tak czuje ze jeszcze lepiej idzie auto niż w poniedziałek :wink:

w piątek znów trasa 800km autostrad powinien się całkiem wyczyścić

Opublikowano

witam

czy warto pchać się w takie coś w przypadku automat bo już różne opinie słyszałem, jaka cena takiej przyjemności :)

Pozdrawiam

TL

http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/834/uaec.jpg

Był Polonez, Golf III, E36, E46, .................

Jest E61i jest Git ..................................... :)

Opublikowano

pewno że warto ja musiałem to zrobić bo ciężko mi się przestawić z 535d oszczędny i kop niesamowity

a 520d ani nie oszczędny i kopa też nie

ale po programie lepiej jeździ :D

zapytaj firmie GCS ile

bezpieczniej dla automatu z momentem nie szaleć

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
witam

czy warto pchać się w takie coś w przypadku automat bo już różne opinie słyszałem, jaka cena takiej przyjemności :)

Pozdrawiam

TL

Ceny są dość zróżnicowane jak i jakość tej usługi. Tunerzy nie korzystają z jednego wspólnego cennika . Telefon do wybranego tunera i już wiesz konkretnie ile.

Osobiście polecam naszego forumowego kolegę www.gcstuning.pl