Skocz do zawartości

BMW E36 miota go jak szatan!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam 2 dni temu nabyłem droga kupna demona prędkości czyli e36. Wszystko było fajnie i pięknie gdy nie wyjechałem poza miasto , pojawił się dziwny problem a mianowicie gdy jadę ok 90km/h rzuca autem i to mocno podczas wyprzedania jest jeszcze gorzej bo gdy raz wyprzedzałem to tak mnie bujnęło na lewo i prawo ze mało brakowało a leżałem w rowie ruchy samochodu na boki odczuwają także pasażerowie podczas ostatniej przejażdżki zauważył to kolega siedzący z tylu zdaniem oznajmującym ze miota go jak szatan. Moje teorie były rożne i myślę ze to może być spowodowane szerokimi kapciami zimowymi 215/na co/na coś. czy jest to możliwe ze przez takie szerokie oponki rzuca go na wszystkie strony świata? czy może jest już coś wybite albo do wymiany? możliwe ze auto jest jakoś skoszone? proszę o szczere odpowiedzi.
Opublikowano
jaki może być orientacyjny koszt takich tulej wraz w wymiana? u mnie w mieście jest taka maszyna nie wiem jak się to dokładnie nazywa ale wjeżdża się autem i tam go trzęsie podskakuje itp. i wyskakuje na kompie co ma tam wybite itp. czy taka usterkę jak te wybite tuleje tez pokaże? bo nie chciał bym wymienić tych tuleji na darmo i potem żeby się okazało ze to nie to.
Opublikowano

Tak Cię wymiotowało, że nie poprawnie zatytułowałeś wątek, kropki i przecinki pokasowało.

Na poważnie - jedź na szarpak lub na jakąkolwiek stację diagnostyczną. Powiedzą co i jak. Jeśli masz pojęcie to patrz sam co i gdzie ma luzy. Zgadywać to można, ale nie ma sensu. Bo naprawdę można pół auta wymienić. :wink:

Opublikowano

Kolego

za "ręczne' sprawdzanie / szukanie takich luzów

dałem / ok. 20zł ...

Chyba ,że chcesz "przelać" to na papier ... Wtedy pytaj / podadzą Ci cenę .

panta rei
Opublikowano
Napewno masz więcej jak tylko gumy wahacza wzdłużnego,jeszcze stabilizatory moga już się kłaniać
http://imageshack.us/a/img850/9757/z1i.gif
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.