Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam luz na srubie od visco i nie wiem jak to znaleźć na forum jak by co prosze o przerzucenie mnie do innego tematu.Chodzi o to ze dzis patrzyłem na wiatrak i go dotykałem i ma straszny luz góra -dół ok 0,5cm chodzi całe koło tam gdzie jest pasek ,cos sie przykręca lub wymienia.

Pozdrawiam

Opublikowano
ale temperatura w normie na srodku sie trzyma,to śmigło sie trzyma na dużej śrubie później koło z paskiem, a zanim jest pompa wody tak ? ja mam tds 2,5 :D
Opublikowano
ja podjaze tez mialem luz na smigle i podczas wyprzedzania wcislem kickdown cos strzelilo zatrzymalem sie patrze plyn chlodniczy leci i koniec jazdy laweta.Pompe uszkodzlem niestety zima wpadlem w poslizg i zaliczylem pobocze wraz ze sniegiem ktory dostal sie do wiatraka, ktory uszkodzil pompe wody. :(
Opublikowano
witam ma ktos gotowca jak wymienić pompę wody w tds no i przy okazji pasek najlepiej foto bo szukam po forum ale chyba słabo a chciał bym sie zabrać za to sam.
Opublikowano
witam jak wyciągnąć osłonę wentylatora w tds bo nawet wykręciłem chłodnice i nic nie moge odchylić obudowy tak żeby wyszła bo mam żaluzje i ani w jedna ani w druga jest jakis patent na to