Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
motor 2.8 a chce wymienic bo lapie lewe powietrze,po zapaleniu dusi sie,musze go z dwa lub trzy razy odpalic.Lubi tez zgasnac zaraz po ruszeniu kiedy wciskam sprzeglo i hamuje,Bylem ostatnio u gazownika poniewaz ustawial mi mape w kompie i psikal jakims sprajem po silniku,powiedzial ,ze slyszy "syczenie" :P wiec moze to byc ta uszczelka albo swiece juz do wymiany...
Opublikowano
Odma = branie oleju, gorsze kopnięcie, DZIWNE SYCZENIE ala Czubaka z gwiezdnych wojen, falowanie obrotów itd... Zalecenia BMW wymiana z każdą 2gą wymianą oleju (kto to robi :) ), ja po zakupie wymieniałem odme razem z olejem - u mnie była całkowice zapchana chyba od nowego nie ruszana :). Co do odmy OMIJAJ ASO. Odma jako kawałek plastiku kosztuje ok 270zł!!!, nie ma podróbek (dlaczego nikt tego nie robi jako zamiennika ??) a więc zawsze kupisz oryginał za który w sklepie przysłowiowego pana Heńka dałem 140zł!!!!!! o ile pamiętam.