Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam, zakupiłem światła do dziennej jazdy LED i chciałbym je podłączyć tak aby świeciły od momentu startu silnika (startu zapłonu). Jak je najlepiej podłączyć? Prosze o pomoc! :shock: Edytowane przez greezer83
Opublikowano
Witam, zakupiłem światła do dziennej jazdy LED i chciałbym je podłączyć tak aby świeciły od momentu startu silnika (startu zapłonu). Jak je najlepiej podłączyć? Prosze o pomoc! :shock:

bez urazy ale jak dla mnie to będą tak pasować te ledy do e46 jak świni siodło nie lepiej było kupić kabel i samemu zakodować sobie DRL na długich albo zlecić to komuś

Opublikowano

no bedzie wygladac jak kazde te swiatla, czyli dolozone na sile i wiekszosc idiotów bo inaczej tego nazwac sie nie da nie kumaja sensu tych swiatel czyli ze maja zastepowac swiatla mijania ale oni dla lansu podpinaja sie na partyzanta do tych swiatel mijania i zadowoleni bo im ledziki z castoramy sprzedawane na metry swieca razem z tymi mijania. Nie wiem gdzie wtedy jest policja itp bo chyba jest przepis ze dzienne powinny sie wylaczac po przelaczeniu na mijania no ale cóz. Masz BMW a bedziesz wygladal jak w Tico z ledami :P

PS nie przesadzilem z tymi ledami z castoramy bo wiele aut widzialem na wlasnie takich paskach do oswietlania domów :( :duh:

szukam
Opublikowano

Szkoda że żadnego z tych centusiów od ledów z castoramy nie widać na drodze, tak cudownie świecą :duh: Ciekawi mnie jak policja podchodzi do tego badziewia.

Też proponuję żebyś sobie odpuścił...

Opublikowano
Zależy jakie te światełka. Tych tanich z allegro i castoramy w ogóle nie widać że się świecą. Ale te droższe markowe, gdzie nie mamy pierdyliarda słabych ledów tylko od 3 do kilku mocnych ledów spełniają swoją funkcję i mają homologację. W e46 można pod pasować w miejscu halogenów, lub po lifcie gdzie mamy okrągłe są również okrągłe ledy gdzie mamy 3-4 sztuki mocnych ledów które widziałem na drodze i świecą tak mocno jak te z audi.