Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Mam problem z 320i 170k ,nie mogę porządnie zapiszczeć, tak jak by ta kontrola trakcji cały czas działała. jeżeli kontrolka się pali to kontrola wyłączona zgadza się ? jeżeli jej nie ma to jest włączona kontrola trakcji czy się mylę ? Wszystko działa ,a gumy nie mogę przypalić nawet przy 6tyś obr. spada szybko z obrotów. Od razu dziękuje za pomoc i pozdrawiam .A może to przepływomierz powietrza ? nie wiem, pomocy, ja chcę piszczeć moją bejcą . Edytowane przez MISIEK-1981
Opublikowano
a jak rusza,wogole rusza samochod ,kontrolka jak sie swieci to trakcja jest wylanczona,moze ci sie sprzeglo slizga,niewiem dziwna sprawa kiedys mialem e36 2 litrowke i nie mialem takich problemow,mimo ze mialo tylko 150 kucow,a jezeli ruszasz powiedzmy z 6tys to niech ktos zobaczy jak kola dzialaja bo jezeli trakcja jest caly szas wlanczona to bedzie to raczej widac ze przychamowuje kola zalezy od przyczepnosci
nic tak nie odpreza jak minuta dla weza
Opublikowano
Jutro sprawdzę z kumplem po pracy te koła,odezwę się dzięki .A jeżeli chodzi o ruszanie ,to przy 6tys wyrywa je do przodu, przed tym troszkę zapiszczy ,nie mam pojęcia
Opublikowano
Trzymać tak długo aż zapali się kontrolka od RĘCZNEGO?I co? cały czas będzie się paliła ?Czy po chwili zgaśnie ?czy tak samo się włącza z powrotem ?jestem ciemny moja pierwsza betka.
Opublikowano
Trzymać tak długo aż zapali się kontrolka od RĘCZNEGO?I co? cały czas będzie się paliła ?Czy po chwili zgaśnie ?czy tak samo się włącza z powrotem ?jestem ciemny moja pierwsza betka.

tak, zapali się kontrolka od ręcznego. będzie się paliła cały czas aż do zgaszenia silnika. po następnym uruchomieniu już nie będzie. ten tryb działa do zgaszenia silnika (nie da się go wyłączyć bez zgaszenia silnika) i żeby go ponownie aktywować trzeba znów od nowa przytrzymać przycisk DSC.

Opublikowano
Dobrze panowie ,lata bokiem ,potrzymać troszkę dsc i lata, zapaliła się kontrolka od ręcznego tak jak pisałeś na pomarańczowo, dzięki wielkie .Pierwszy raz na ręcznym to robiłem i nie zaświeciła się kontrolka na pomarańczowo a po chwili zgasła kontrolka trakcji ,spróbowałem bez ręcznego i działa .Świeci ręczny na pomarańczowo i lata jak wariatka .Dziękować panowie za pomoc i pytanko ,do czego służy te dsc jeżeli tylko ono się świeci? tak jak próbowałem wcześniej.jeszcze raz dzięki pozdro.
Opublikowano
Dobrze panowie ,lata bokiem ,potrzymać troszkę dsc i lata, zapaliła się kontrolka od ręcznego tak jak pisałeś na pomarańczowo, dzięki wielkie .Pierwszy raz na ręcznym to robiłem i nie zaświeciła się kontrolka na pomarańczowo a po chwili zgasła kontrolka trakcji ,spróbowałem bez ręcznego i działa .Świeci ręczny na pomarańczowo i lata jak wariatka .Dziękować panowie za pomoc i pytanko ,do czego służy te dsc jeżeli tylko ono się świeci? tak jak próbowałem wcześniej.jeszcze raz dzięki pozdro.

http://img193.imageshack.us/img193/5952/65806926.jpg