Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
...

kiedy pokażesz tą jedynkę ?:)

Na razie mam "zakaz" bo mam potencjalnego kupca który działa na forum :wink:

Ale powiem wam że autko tak przyjemnie jeździ że normalnie SZOK - Zwinne Małe Ekonomiczne :8)

• Odpowiedzi 228
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dobra cicho ;P

Moja Bunia znowu żyje :), wszystko OK. Działa jak należy :cool2: uff kamień z serca :mrgreen:

Pzdr.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
nie dotykaj przodu... będziesz wyglądał jak przybysz z Białorusi ;) mam przyciemnioną tylko tylną szybę i podczas każdej kontroli policja prosi o odsunięcie przednich szyb w celu sprawdzenia czy nie są przypadkiem przyciemnione...
Opublikowano

Miałem już auto z ciemnymi wszystkimi szybami co prawda szyby przednie boczne były zrobione najjaśniejszą folią, ale wtedy byłem młody ;) heh. Problemów z Policją nie miałem, ale wtedy był okres nagonki na ciemne szyby, ryczące tłumiki, itd ;) okres buntu, tuning, streetracing itd ;)

Natomiast w e46 były szybki normalne i też było ok :) a zastanawiałem się czy przyciemniać.

A w E90 są seryjnie przyciemnione tylne i tak zostawiam :)

A co do modów.. oczekuję na tą końcówkę Ultera. Kurde zapłaciłem im kasę w sobotę, a oni dopiero dzisiaj mają mi wysłać. Mają straszne długie terminy, a może tyle zamówień :mad2:

Pzdr.

Opublikowano

Dzięki Panowie,

szkoda, że koniuff nie przybyło ;) hah :mrgreen:

Myślałem nad M-Pakietem, ale raczej ta modyfikacja odpada :roll: wolę kupić next auto w M-Pakiecie :) .. kto wie :) :wink:

Pzdr.

Opublikowano

Ja bym poprosil jeszcze zdjecie od dolu,chcialbym zobaczyc w ktorym miejscu i jak jest laczenie.

Z gory dzieki

Ps.

Wyglada bardzo dobrze :cool2:

Opublikowano

Ja wstawiłem też ultera, ale pojedynczego :-)

IMG_0483.JPG

Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk

v40 -> s60 -> s40 -> s60 -> wrx -> e90 ->A6
Opublikowano

Ja jutro wstawię zdjecie u siebie od dołu jak to wygląda, u mnie też jest taka jak u kolegi exide, z tym, że ja mam problem z ciągle brudną dwururką po przejechaniu 100 - 150km ta bardziej wysunięta część jest już prawie czarna.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano

no nie :mad2: , naklejki to największy wypas :cool2:

serio, jako przeciwnik zmian optycznych mogę napisać, że po wszystkim auto wygląda super :cool2: :cool2: , nie podoba mi się jedynie nakładka na klapę bagażnika...co nie zmienia, że i tak jest super...

będzie chyba żal sprzedawać...

pozdr.

było:

E87, 120d, 2004, chip: 191KM/437Nm - 2004-2007, 30 miesięcy funu z jazdy :)

E91, 320d, 2007, chip: 193KM/406Nm - 2007-2010, 30 miesięcy czołgania się z "A" do "B" :(

E90 LCI, 330d, 2010, chip: 286KM/600Nm - 2010-2013, 42 miesiące przyjemności z skromności :cool2: