Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest dokładnie tak jak KoKoS napisał. Dla osób bojących sę utraty gwarancji na lakier a chcących go zabezpieczyć woskiem, od dłuższego czasu w związku z boom'em na matowe lakiery i folie Swissvax wypuścił produkty, w tym wosk, z linii Opaque, dedykowany do matowych lakierów i folii.

http://sklep.swissvax-detailing.pl/index.php/exterior/lakiery-i-folie-matowe.html

Poniżej sheeting wody na zabezpieczonym elemencie:

Pokazanie jak wyglada lakier Frozen Black na M3 wraz z efektem po użyciu wosku SV Opaque

Opublikowano
Osobiście preferuję lakiery w połysku, co nie znaczy że mat jest zły. Kwestia gustu.
"Demokracja: Mówisz co chcesz, robisz co ci każą" - Geoffrey Berry
Opublikowano

Hej!

Najnowszy TopG i w nim M3 dokładnie z tym lakierem. Zalecenia konserwcji lakieru:

Nie wolno polerować a owady zmywać póki nie zaschną, nie używać myjni automatycznych

hej

Opublikowano
Jeżeli komuś się podoba mat, ale utrzymać to w czystości i żeby to wyglądało na zadbane, to już inna historia. Za 30 min będę oglądał TG - 16 serię własnie z tym M3.
"Demokracja: Mówisz co chcesz, robisz co ci każą" - Geoffrey Berry
Opublikowano

Taki cały czarny, z kołami, nerkami to mi też się nie podoba, wygląda ponuro.

Natomiast frozen grey z normalnymi felgami i chromowanymi listwami jest ładny, a także przyjemny w odbiorze dla "zwykłych" ludzi :)

• 2 lata później...
Opublikowano
Czy jest opcja wymiany ksenonow na te nowe LEDy w f10 przed liftem?

Sprzedam:

- Przednia nakładka M Performance carbon - BMW G30

- Nakładki lusterek M Performance carbon - BMW G30

Info priv.

Opublikowano
Wie ktoś?

Sprzedam:

- Przednia nakładka M Performance carbon - BMW G30

- Nakładki lusterek M Performance carbon - BMW G30

Info priv.

• Członkowie klubu
Opublikowano
Czy jest opcja wymiany ksenonow na te nowe LEDy w f10 przed liftem?

Jest to możliwe ! Funkcjonalność 100% OEM.

Oprócz kompletu reflektorów LED konieczna jest wymiana modułów FRM oraz Gateway (wersja z CAN3) i modyfikacja instalacji elektrycznej.

Generalnie dość drogi retrofit ale wykonalny.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

http://www.autoevolution.com/news/facelift-bmw-3-series-to-get-completely-new-engine-family-78524.html

Przeczytałem, że w przyszłym roku zamierzają powoli zastępować silniki benzynowe R6 N54 i N55, nowym silnikiem 3.0 R6 o oznaczeniu B58.

Prognozowana moc to ok. 350PS i ok. 500Nm momentu. Wygląda dość ciekawie, i obstawiam go jako mój następny silnik :D ( bez elektrycznych wspomagaczy mam nadzieję ).