Skocz do zawartości

czy pasują fotele i kanapa z e32 do e34?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a szukales? strasznie oklepany temat :search:

pewnie ze pasuje, kanape trzeba troche poupychac, ale wchodzi :cool2:

Opublikowano

Z kazdej wersji do kazdej?

Oraz czy kazda konfiguracja fotela (grzanie, pompowanie elektryka plaszczyzn)?

Wszystko jest P&P?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja mam takie pytanie.

Jak to jest z fotelami z E32, które maja np pamięć oraz wysuwanie pod nogi(chodzi mi o sportsize'y) i grzane stołki?

Z tego co kojarze jak podłaczałem swoje fotele w elektryce(bez pompowania i pamieci)to mialem jedna sporoa kostke. Podłaczyłem i wszystko hula, ale slyszalem ze przy bajerach typu pamiec czy grzanie tylka to trzeba troche pokombinowac i podorabiac kabli?

Ktos cos powie w tej kwestii? Bo myslalem nad zakupem takich foteli wlasnie z E32, tylko nie wiem czy to ma sens ;)

pozdro

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Aktualnie zmieniam fotele i kanapę na skórę z e32 (dawcy). Kanapa wlazła z niewielką pomocą. Problem mam z wyjęciem foteli z e32!!! Jak tam dostać się do śruby trzymającej pas bezpieczeństwa? Trzeba jakoś fotel odpowiednio ustawić?Czy jak?

W e34 wyjęcie to banał. W e32 śruba jest zasłonięta elementami fotela (opcja z grzaniem).

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...