Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, jako że jestem nowym użytkownikiem bmw, po pierwsze chciałbym zmienić wydech bo kupiłem auto z wydechem który strasznie szpeci.

Chciałbym aby miało ładny pomruk, żeby podkreślić pracę silnika, czy zastosować tłumik basowy?? niestety nie wiem jaki będzie pasował do 318 ponieważ nie znam się na tym. chciałbym kupić tak do 350zł, wyrobie się w tej cenie??

warto jest kupić np wydech firmy RM motors Rm1??

proszę o wypowiedź kogoś kto się zna lepiej niż ja.

pozdrawiam

Opublikowano
oryginalny będzie najlepszy
PRZEDNI NAPĘD JEST DLA DZIEWCZYNEK
Opublikowano

oryginał mówicie?? to co jest u mnie założone jest z malutki otworem i dziwnie harczy, człowiek od którego kupowałem auto powiedział że nie miał czasu już się z tym bawić,

u siebie też macie ori wydechy ??? :P

Opublikowano
Jeśli cały układ masz seryjny to końcowy tłumik sportowy nie będzie aż tak głośny,ulter ładny z podwójną końcówką kosztował mnie 380,mój ojciec jezdzi na takim już 7 rok i nic,żadnych zmian.Ja popełniłem błąd i wyrzuciłem wszystko co ori tzn. katalizator,tłumi i w to miejsce strumienica i tłumi końcowy ulter,jest bardzo głośno,także ulter basowy nadaje się do seryjnego układu wydechowego jak najbardziej.
Opublikowano
tak też bym chciał założyć pod ori, miałem w golfie ulter połaczony z ori i chodził ładnie, miły dzwięk dla ucha, pomyślę coś na dniach. pozdro i dzięki
Opublikowano
wczoraj do swojej 318i z 93r. założyłem wydech ori ale od 318is, podobno ma na nim lepiej chodzić, można się z tym niezgodzić ale może się to komuś przyda