Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 287
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Taucher nio do tego trafila sie okazjia :norty:

Ale tyl mam 8.5j Ty pewnie 8j

Damian nie w tamtym sezonie mailem na przodzie i lipa byla w prowadzeniu i tak mi nie wejda jak obnize ja jeszcze do polowy opony :norty:

Dystanse wpadna na tyl jak ogarne obcierke na nadkolu 10mm akurat leza w garazu :cool2:

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Nie myslales psiknac listwy i klamki w kolor ? Poza tym wyglada bardzo ladnie :)
Opublikowano
mnie sie widzi to z czarnymi elementami ;) jakos sie to odróznia i dopasowuje do kola.. krzysiek widze dba by czarny był z głębią wiec ok... natomiast przednie lampy są BEEE wszystko w czarny a one świecą na srebrno ;) wkladaj Xenona z czarnym srodkiem ;)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mnie rozwiez Bartek bardziej sie widzi z czarnymi dodatkami,nie wiem czy chce lampy lci,aktualnie poszukuje mpakiet zewn wtedy bym musial dac lci a nie chce az takich zmian robic szkoda kasy...

Miedzy czasie beda jeszcze mody silnika czekaja na zamontowanie :norty:

• 2 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Po przejechaniu ok 5tys na tym gwincie stwierdzam ze jest twardo....ale te trzymanie sie asfaltu bezcenne :mrgreen:

No i sa minusy zaczyna cos stukac w zawieszeniu bylo to do przewidzenia bo auto 12 letnie a zawieszenie bylo idelanie do tej pory ,jedynie laczniki byly wymieniane :cool2:

Zobaczymy co poszlo i poliuretanowe moze sie znajda.

Opublikowano
Skrzypią czasami. Miałem w jednej rajdówce tak, że zależnie od wilgotności powietrza skrzypiały zdaje się :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Też słyszałem, ale boję się że będzie beton mega a na slasku nie ma szału z jakością dróg nawet te nowe już do remontu są :duh:
  • 6 miesięcy temu...
  • Zasłużeni forumowicze