Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam radio buissnes z komputerem.Mam opcje speedvolume od 1-7?Jak to dziala?mam muze cicho wlaczone volspeed 7 przyspieszam do 120k/h i nic sie nie dzieje to samo na volspeed 1.O co chodzi?jak to dziala?
Opublikowano
to jest chyba czulosc gałki do podkrecania glosnosci

albo opcja do podgłasnia automatycznego wraz ze wzrostem predkosci

no wlansie tylko jak to dziala i od czego jest bo tak jak mowie nie podglasnia muzy z wzrostem predkosci

Opublikowano
to jest chyba czulosc gałki do podkrecania glosnosci

albo opcja do podgłasnia automatycznego wraz ze wzrostem predkosci

Ad.2 Kiedyś przed trasa ustawiłem na 6 i na pierwszym pit stopie juz zmienilem na 2 bo dzialalo mi na nerwy i tak mam do tej pory ustawione.

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

Opublikowano

z tego co u mnie zaobserwowałem to chodzi w tym o to, że zwiększa się głośność radia wraz ze wzrostem prędkości. u mnie jest skala 1-6, mam ustawione na 6 i z tego co kojarzę to zaczyna powoli podbijać głośność przy 40km/h, potem chyba 70-80, potem pow. 100 i chyba 130-140 znów głośniej, dalej nie pamiętam bo rzadko szybciej jeźdże :)

jak ustawisz na 1 to chyba będzie tylko 1 podbicie tylko nie wiem jak duże i przy jakiej prędkości bo zawsze miałem na 6.

będę w trasie po południu to sprawdzę jak nie zapomnę.

W jaki sposób można to sprawdzić/ zmienić na radiu. Konkretnie, jakie przyciski nacisnąć?

Dziękuję i pozdrawiam.

u mnie mam to w opcji TONE, najpierw są ustawienia tonów, stron itd, a na końcu jest speed volume i zmieniam to guzikami + -

pozdro

Opublikowano
w koncu jakas powazna odpowiedz.Dzieki.U mnie to chyba nie dziala bo mam ustawione na 6 i nic sie nie zwieksza glosnosc muzyki tak samo na 3 i 1 zadnej roznicy... :mad2: jak to naprawic?