Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie, ile może kosztować za dwa lata (2007) pierwsze E46 z 1998r 318 sedan??

Wiem, że to nie jest forum wróżbiarskie :P , ale liczę na odrobinę pomocy,

bo zastanawiam się czy warto czekać czy kupować e36.

Opublikowano
Jak myślicie, ile może kosztować za dwa lata (2007) pierwsze E46 z 1998r 318 sedan??

Wiem, że to nie jest forum wróżbiarskie :P , ale liczę na odrobinę pomocy,

bo zastanawiam się czy warto czekać czy kupować e36.

Czekaj!! Ale nie na e46.

W 2013 w niezłych cenach bedzie juz e90, bo po co masz kupowac przestarzale e46 ;)

Pozdrawiam,

Bartek

Opublikowano
hmm....ale niestety to podpada pod wróżbiarstwo.Skąd można widzieć ile będzie kosztować samochód za dwa lata?Chyba że ktos prowadzi jakieś statystyki. :)

Poziom poczucia humoru jest wprost proporcjonalny do Twojego IQ.

http://img407.imageshack.us/img407/5961/roxbury9je.gif

Opublikowano

można przewiedywać! w jakimś stopniu, oczywiście.

Treba wziąść pod uwagę ceny modeli obecnie 10 letnich, ale przede wszystkim to kiedy dany model został wycofany z produkcji i jaką cieszy się opinią, a ponadto jakie są zachowania rynku, a wszyscy wiemy że ceny używanych aut spadają i to nie tylko w polsce (przynajmniej narazie) tych mniej znaczących czynników byłoby jeszcze więcej jak np: normy emisji spalin, ceny ubezpieczenia itp.

za dwa lata e46 i tak będzie nowocześniejsze niż teraz e36, ale różnica w cenie będzie w granicach +15% :wink:

swoją drogą przy takim podejściu to faktycznie szkoda kupować wogóle samochód bo zawsze sie traci :twisted2:

Teraz mam tylko wspomnienia..... http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=19333
Opublikowano
swoją drogą przy takim podejściu to faktycznie szkoda kupować wogóle samochód bo zawsze sie traci

W ramach wyjaśnienia:

To nie jest tak, że mam teraz kasę i myślę co będzie w 2222roku

WIEM że będę dysponował określoną kwotą pieniężną w połowie przyszłego roku.

WIEM ile zarabiam.

i WIEM że chcę kupić samochód - a właściwie nie samochód tylko BMW.

i NIE WIEM czy wystarczy na e46

Ot co