Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jako,że na wiosne planuje gruntowne odświerzenie lakieru zastanawiam się si nad zmianą koloru mojego autka . Obecnie mam zielony metalic ,ale ostatnio wpadł mi w oko odcień ciemnozielony( bardzo ciemna zieleń) oczywiście metalic :P .Problem w tym ,że nie znam nr. lakieru . Jeśli ktoś bawarke w takim kolorze i mógłby mi podać nr. lak to było by super :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Aaaa tam, większość BMW jest czarna (diamentowo czarna), dołącz do nas! :)
Kai
Opublikowano

Schwarz II - jeśli chcesz mieć głęboką czerń.

Ja uważam że BMW czarna w metaliku nie wygląda najładniej. Niedawno zmieniałem kolor w bmw e34 dziewczyny na schwarz II i jest poprostu max. Nawet w słońcu jest czarny.

Diamentowe w słońcu wyglądają troszkę siwo.

www.7er.pl > BMW7 Klub Polska
Opublikowano

I tu wszyscy się mylicie. Jedynie słusznym kolorem jest błękit !!!!

Zastanów się czy dobrze robisz, bedziesz miał problem ze sprzedażą auta. Przynajmniej ja bym takiego nie kupił.

Opublikowano
Obecnie mam zielony metalic ,ale ostatnio wpadł mi w oko odcień ciemnozielony( bardzo ciemna zieleń) oczywiście metalic

pewnie oxfordgruen II

tutaj podladnij sobie kolorki :http://bmwdenhaag.hexon.cx/s269e9ed45e1152fe7143205169df3728/voorraad/

www.7er.pl > BMW7 Klub Polska