Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
niestety chłopak miał nie zapięte pasy i otwierająca się poduszka złamała mu kark...........

Byłem pewnien, że poduszki powietrzne wystrzelą tylko wtedy kiedy ma się zapiete pasy.. kiedyś z kolegą skasowaliśmy całkowicie przód Avensisa, byliśmy bez pasów i poduszki nie wystrzeliły...

Pozdrawiam

Pułkownik Zuber

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
niestety chłopak miał nie zapięte pasy i otwierająca się poduszka złamała mu kark...........

Byłem pewnien, że poduszki powietrzne wystrzelą tylko wtedy kiedy ma się zapiete pasy.. kiedyś z kolegą skasowaliśmy całkowicie przód Avensisa, byliśmy bez pasów i poduszki nie wystrzeliły...

Nie wszystkie samochody mają takie zapezpieczenie.....żeby daleko nie szukać moja e36 :|

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Wracając do smutnego tematu kolegi o włamie... :mad2: miałem kilkadni temu podobna sytuacje, tylko bylo to jacys partacze wyskkrobali tylko tą blaszkęz dziurką od kluczyka, chyba srubokretem i tyle nie otworzyli drzwi tylko zniszczyli zamekod strony kierowcy... czy ktoś wie, czy mozna w nowym bębnie od zamka poprzekładać tak suchaltry, zeby pasował stary kluczyk, żebym nie musiał nosic dwóchkluczy przy kluczykach :mad2:
Opublikowano

Co co tego super patrolu to:

1-za mało zarabiają i nie chciało im sie d... ruszyć :nienie:

2-za mało zarabiają i dorabiają na boku np,w motoryzacji :mad2:

3-wiedzą kto,gdzie,kiedy ale się boją o siebie i rodzinę :doh:

4-pomylili sztucznych włamywaczy z prawdziwymi i nie chcieli przeszkadzać im w pracy :mrgreen:

5-mieli wyrobioną normę za ten mieśiąc :mrgreen:

Opublikowano
czy ktoś wie, czy mozna w nowym bębnie od zamka poprzekładać tak suchaltry, zeby pasował stary kluczyk, żebym nie musiał nosic dwóchkluczy przy kluczykach :mad2:
Pewnie że się da, ja tak miałem zamki dorabiane dla kierowcy i pasażera.
http://i3.tinypic.com/w1v0w6.jpg
Opublikowano

Miałem kiedyś podobny problem złodziej złamał srubokręt w zamku

Wkład zamka tak zwany RS jest wymienialny ok 140 zł w ASO czekałem jeden dzień wymienił mi wkład i ułożył po d stary kluczyk niezastąpiony ROBERT i znowu byłem szczęśłiwy.

Zdarzenie miało miejsce pod urzędem komunikacji w Katowicach nie było mnie 30 min samochód kupiłem wtedy tyle co i pojechałem go pzrerejestrować.

Nie życze nikomu.