Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolegów.

Czy kupwał ktoś z was części oryginalne z tej strony http://www.bmwautoparts.pl. Ciakawy jestem ponieważ mają całkiem przyzwoite ceny na oryginlane części np. tarcze hamulcowe do E60 520D są 100zł tanisze na sztuce w stosunku do ASO (przy komplecie 400zł do przodu i jeszcze dostarczą do domu). Na początku myślałem że może podają ceny netto, więc wysłałem zapytanie i okazało się że są to ceny brutto. Dostawa gratis a przy zamówieniu do 1500zł można płacić kurierowi przy odbiorze. Ciekaw jestem czy ktoś już coś u nich kupował ponieważ firma mieści się na Litwie w Wilnie. Czekam na odpowiedzi czy ktoś już miał jakieś doświadczenia z tą firmą :cool2: .

Opublikowano
z tego co ja sie orientowałem to tylko na tarcze i klocki maja dobre ceny jak bys cos potrzebował to mam 10% inchcape na torunskiej

Dzięki będę pamiętał. Szkoda że nie masz 20% bo by wyszło prawie jak u tych z Litwy. Jak wywalczyłeś 10% w inchcape? Ja też się u nich serwisuje od nie dawna.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przepływomierz do e60 520d kosztuje na tej stronie 1626 zł a w ASO 1352 zł
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
z tego co ja sie orientowałem to tylko na tarcze i klocki maja dobre ceny jak bys cos potrzebował to mam 10% inchcape na torunskiej

Dzięki będę pamiętał. Szkoda że nie masz 20% bo by wyszło prawie jak u tych z Litwy. Jak wywalczyłeś 10% w inchcape? Ja też się u nich serwisuje od nie dawna.

zostawiłem tam juz ładne pare złotych :wink:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

przemysl temat bo ja teraz kupiłem w inchcape nowe tarcze i sa krzywe mam przyjechac na reklamacje w przypadku Litwy byłby error

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przepływomierz do e60 520d kosztuje na tej stronie 1626 zł a w ASO 1352 zł

masz racje bardzo wiele czesci sprawdzałem i tylko tarcze i klocki maja w dobrej cenie taki trik handlowy

Opublikowano
Dzięki za odpowiedzi. Nie sprawdzałem cen innych części, jednak 400zł na koplecie tarcz to spora różnica. Ciekawe tylko jak z reklamacją jak coś będzie nie tak? Dają 2 lata gwarancji, ele jak z jej realizacją :roll: .
  • 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

cześć,

ja powiem ze swojej strony, że chyba zamówię na bmwautoparts.pl.; szukam zbiorniczka wyrównawczego płynu chłodniczego do E46 i na tej stronce wołaja 221,96 (wyprzedaż jakaś + 5 % zniżki), w aso cena to 325, podobnie (minus 30 zł) w zaprzyjaźnionym sklepie. Także konkluzja jest taka, że zawsze trzeba się rozglądnąć :o