Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wszystkich. poszukuje pewnego źródła gdzie mógł bym kupic używane wtryskiwacze do mojej 530d ,albo jak ktoś wie o nowych w dobrej cenie,wiem że na alegro jest dużo ogłoszeń ale dlatego prosze o pewne źródło ,już wtopiłem 2000zł i wtryski poszły do kubła ,dlatego nie chce drugi raz się przejechać ,dzieki
Opublikowano
podobno zdarza się tak, że wtrysk jest tak uszkodzony, że nie nadaje się do naprawy... Szczerze mówiąc nie wiem na jakiej zasadzie się to ocenia (chyba chodzi o ten korpus wtryskiwacza - jak pokrzywiony to nie ma sensu nowych bebechów wsadzać) ale podobno bywa i tak.
Opublikowano
To regenerowac co sie da, a resztę zakupić zregenerowane fabrycznie. Dostep do nich ma np. Maciek (banerek na gorze). Ok ~800zł/szt
Opublikowano
kolego skąd jesteś?? bo ja regenerowałem wtryski w tamtym roku w szczecinie za szt 270zł i nie mam problemów do dziś. jak chcesz to dam ci namiary na gościa.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.