Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich mam malutki problemik z radyjkiem a mianowicie podczas słuchania muzyki prawie na maxa po jakimś czasie zaczyna mi charczeć w głośnikach na początku wszystko gra ładnie dopiero potem zaczyna sie problem i nie wiem od czego zacząć i co może być przyczyną z tego co zauważyłem wzmacniacza w bagażniku nie posiadam.Proszę o rade pomoc pozdrawiam.
Opublikowano
Pewnie przegrzewa sie wzmacniacz w radiu, lub jest uszkodzony na tyle że przy wyższych temperaturach szaleje. A wiatrak pracuje?
Opublikowano
Przy pomocy inpy, mozna sobie odczytac temperature wewnatrz radia, uruchomic wiatrak. Albo wymontować radio i sprawdzic czy się kreci
Opublikowano

A ja bym obstawial ktorys z glosnikow. Tak jak koledze zasugerowalem na priv.

Wczesniej mialem ten sam problem na radio buissnes a teraz gdy mam radio profi jest to samo. Wiec prawdopodobnie bedzie glosnik na wykonczeniu.

Opublikowano (edytowane)
A ja bym obstawial ktorys z glosnikow. Tak jak koledze zasugerowalem na priv.

Wczesniej mialem ten sam problem na radio buissnes a teraz gdy mam radio profi jest to samo. Wiec prawdopodobnie bedzie glosnik na wykonczeniu.

Kolega napisał że charczy w głośnikach czyli w kilku naraz, mało prawdopodobne zeby nagle wszystkie sie psuły

Edytowane przez cdxa
Opublikowano
A ja mam problem tego typu że jak słucham głośno radia , CD to na chwilę znika dzwięk i zachwile sie pojawia tak jakby działało jakieś zabezpieczenie przed przepaleniem lub cos w tym stylu. Ma ktoś jakąś podpowiedż co to może być ?
Opublikowano

Ja to tez mam czasami - doszedlem do wniosku ze probuje mi sie wlonczyc Traffic Info ale z uwagi na slaby sygnal przeskakuje spowrotem na cd. Spr u siebie - wylacz Traffic Info i wtedy zobacz

Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja tylko mam nadzieję, że założyciel tematu wyjechał z Polski 20 lat temu i już średnio umie pisać w rodzimym języku, bo to jedyne wytłumaczenie tego co napisał w temacie. Masakra.. aż oczy bolą. :)