Skocz do zawartości

[3XX] Wycieraczki nie działają

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam , następnego dnia po pracy wycieraczki nagle przestały działać , słychać tylko przekaźnik dźwięk jak by chodziły kierunki przedtem go nie było , dzisiaj zdjąłem wycieraczki i ten plastik by sprawdzić na krótko ale widzie ,że trzeba rozebrać pół samochodu ? Proszę o szybką odp z góry dzięki.
Opublikowano
Na żadnej predkosci nie działa,czy na max dziala.Sprawdż bezpieczniki.
Opublikowano
  • Autor
w ogóle nie działają bezpieczniki ok
Opublikowano
  • Autor
a czemu przekaźnik słychać ? A gdzie znajduję się ten moduł ?
Opublikowano
rozbierz ten przekażnik i zobacz czy nie upalił się styk jak jest trochę okopcony to przeczyść go drobnym papierkiem albo załóż drugi
Opublikowano

Witam

Nie chciałem zakładać nowego tematu mój problem z wycieraczkami polega na tym że wycieraczki działają prawidłowo tylko na maxa ,na niższych ustawieniach zacinają sie w połowie .Jest to BMW E36 bez modułu konfortu szukałem modułu wycieraczek ale nie znalazłem proszę o porady co to może być ?

Opublikowano

Witam

Nie chciałem zakładać nowego tematu mój problem z wycieraczkami polega na tym że wycieraczki działają prawidłowo tylko na maxa ,na niższych ustawieniach zacinają sie w połowie .Jest to BMW E36 bez modułu konfortu szukałem modułu wycieraczek ale nie znalazłem proszę o porady co to może być ?

Szukaj modułu wycieraczek WI WA LOW-tak na nim pisze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

E39

Wycieraczki działają..działają aż w pewnym momencie przestają działać, włącznikiem wycieraczek można sobie przełączać jak się chce i 0 efektu, nawet spryskiwacze nie działają :( po wyjęciu i włożeniu bezpiecznika nr.1 objawy ustępują :roll: Gdzie szukać przyczyny?