Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. w tym tygodniu odebrałem moją e30 która przeszła swap... silnik to m52btu28 wszystko działało beż najmniejszego zarzutu lecz po 2 dniach auto nie chce odpalić... myślałem że to może brak paliwa ale jak się okazało to jest jeszcze sporo...przy odbieraniu auta koleś mówił żeby wymienić akumulator bo ten co jest to jest za mały(45 ah) bo może wybuchnąć immobilizer czy coś takiego. co może być przyczyną proszę o pomoc...
Opublikowano

tzn. co się dziej?

Kręci się silnik?

Łapie od czasu do czasu a potem nic....?

Światełka się palą po włączeniu stacyjki?

Powiedz trochę więcej co się dzieje, i wtedy ktoś będzie w stanie zrozumieć Twój problem ..... i doradzić coś.

Uzależniony od 325iC

Zakochany w żonie

.....ja też jeżdżę E30 z wyboru!

Opublikowano
wszystko jest ok silnik kręci światełka się palą. sprawdziłem i nie ma iskry na świecach... i koleś który mi to robił powiedział że to immobiliser...
Opublikowano
szczeże powiem że jak już przy odbiorze autka koleś wspominał coś o immobilajzerze to coś nakręcił i ściemnia teraz ale to tylko moja opinia oczywiście
BÓG MIŁOŚĆ WYGODA
Opublikowano

zapytaj się tego magika od swapa czy ews zdejmowali czy jednak masz to wszystko upchnięte pod maską.

sprawdź czujnik położenia wału.