Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pany !!!!! Pomóżcie kurde ! Masakra z tym drążkiem, przeszukałem cały internet wzdłóż i wszeż i nikt nigdzie dokładnie nie wytłumaczył ani nie zdefiniował w którą stronę ten drążek ma być zamontowany :( Sztywna końcówka (sworzeń) od strony kierowcy, czy od pasażera ? Przydała by sie kurde chociaż jedna strona na temat drążka środkowego z "Sam Naprawiam Samochód BMW e34" tam napewno by było konkretnie opisane. Pany prosze pomóż ktoś kto ma doświadczenie na ten temat i sie zna ! P.S. Sorry za takie pisanie ale no już normalnie dostaje upośledzenia emocjonalnego przez ten incydent. Bardzo mi zależy aby założyć dobrze ten drążek bo mam wyrabany jakaś hińska podróba, auto mi buja po calej jezdni, zakupiłem se FEBI i kurde chce miec to z głowy juz na pare lat !
Opublikowano
Hej, FEBI niestety to już też chiny. Na parę lat to raczej lemforder lub TRW. Ja założyłem meyle i jest ok. Niestety nie wiem w którą stronę, ponieważ takie rzeczy zlecam mechanikowi.
pozdrawiam Bartek
Opublikowano
Niestety nie mam książki "Sam naprawiam" do E34 ale w tych z E28, E30, E36 i E46 nie ma tego tak dokładnie opisanego.
Opublikowano
Srodkowy drazek to zadna zagadka a sposob montazu jest prosty i jednostronny takze nie da sie go załozyc odwrotnie natomiast jest troche zabawy przy rozkrecaniu koncowek, bez kanału albo podnosnika nie da sie go wymienic.

KLIMATYZACJA SAMOCHODOWA, THERMO KING, CARRIER

DIAGNOSTYKA BMW, VAG tel. 500 236 866

Opublikowano
Dokładnie jak Kolega Radek napisał- nie ma możliwości żeby ten drążek odwrotnie zamontować. Przerabiałem temat u siebie, najpierw zdjąłem a potem poprostu złożyłem tak jak się dało i jest ok :wink:

http://www.autocentrum.pl/gfx/awc/petrolicons/1999768810_1.gif

Pozdrawiam

• Członkowie klubu
Opublikowano
Da się założyć odwrotnie. Sztywna końcówka do wąsa przekładni.

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań