Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
może nie o Pasy mu chodzi a o piknięcie że przekroczył ustawioną prędkość która przypomina o jej przekroczeniu nie wiem czy to jest w e90 ja tego nie mam mama moja ma w passacie 2007 że ustawia sobie np 130km/h i ma piknąć że przekroczyła , a jeżeli o Pasy czego nie popieram (jeżdżenie bez nich ) to są magicy którzy potrafią to wyłączyć poprzez komputer druga opcja przepiąć pas za siedzeniem i wpiąć ew kupić samą końcówkę którą się wpina żeby nie pikało koszt chyba 20zł Pozdr.
Opublikowano
Sygnał, który pika przy przekroczeniu pewnej prędkości można przestawić. Ja u siebie np dałem na 250km/h i raczej nie grozi mi żeby pikało :) w menu idriva znalazłem taką opcję ale teraz nie przypominam sobie gdzie. A jeśli chodzi o pasy to tak jak kolega pisze wyżej.
Opublikowano

w iDrive jest opcja powiadamiania przekroczenia ustalonego limitu prędkości. Można to spokojnie wyłączyć nie trzeba ustawiać na 250.

Nie pamiętam gdzie taka opcja siedzi ale nie była jakoś wybitnie schowana. A jak nie chce Ci sie szukać weź drugi kluczyk. Limity są przyporządkowane do danego kluczyka. ( można lepszej połówce zaprogramować ;D )

Opublikowano
poszukam dzis czy mozna u mnie to przestawic, a jesli chodzi o pasy to jesli jade w trase to zapinam za kazdym razem,chodzi mi o poruszanie po miescie,jest to dosc uciazliwe kiedy trzeba ciagle wysiadac zeby cos zalatwic. wtedy ta funkcja nie jest zbyt przyjazna dla uzytkownika.
Opublikowano
Dokładny opis jak to wyłączyć jest w instrukcji. Przerabiałem to ostatnio, bo znajomi czekając na mnie w aucie "bawili się" iDriv'em i przestawili mi limit na 6 km/h :mrgreen:
Opublikowano
no dobra dzieki :) juz kiedys to patrzylem tylko jest pewien problem :) ''This file was not found on our server.''