Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam panowie jak sie ustawia zegar pokazujacy godzine?? dodam ze samochod ma wymienione radio bo słyszałem ze to jest powiazanae z radiem czy to prawda??
Opublikowano
na zegarach masz dwa takie "pypki" wystajace :D po lewej masz do kasowania dzinnego przebiegu , drugi jest po prawej , to tym po prawej musisz krecic w lewo lub w prawo,
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ze niby z radiem dobre:) tak jak kolega pisal..... krecimy.... krecimy:)

Tak :) wyświetlacz oryginalnego radia jest powiązany z wyświetlaczem pod zegarami, tzn że w ori radiu jest opcja wyświetlania godziny którą ustawia się "pypciem" na zegarach. :cool2: tak aby np pod zegarami mieć temperaturę, a na radiu godzinę :wink:

Opublikowano
Jak włączyć funkcję wyświetlania godziny na wyświetlaczu radioodtwarzacza? Przeglądałem instrukcję ale nie znalazłem (może dlatego że jest po niemiecku) :oops:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Po lewej stronie na dole panelu, skrajny przycisk :cool2: przynajmniej tak jest u mnie w radiu business cd z końca 2003 roku. Niestety mamy wybór albo normalne wskazania radia albo sam zegar...
Opublikowano
no dobrze ale u mnie nie pokazuje wogole godziny mam poprostu w miejscu gdzie powinny byc liczby to ja mam kropki. Radio było wymieniane
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
no dobrze ale u mnie nie pokazuje wogole godziny mam poprostu w miejscu gdzie powinny byc liczby to ja mam kropki. Radio było wymieniane

Więc prawdopodobnie był odłanczany akumulator i poprostu zegar nie jest ustawiony. Musisz ustawić godzinę za pomocą chyba prawego "pypcia" na zegarach. Przekręcasz w prawo lub lewo i ustawiasz prawidłową godzinę. Trzeba to robić z wyczuciem, nie na siłę, do takiego charakterystycznego kliknięcia. :cool2: Znajdz sobie instrukcję do e46 w pdf po polsku. Tam masz wszystko dokładnie opisane :wink:

Opublikowano

O północy odłącz akumulator....

Trzeba sobie radzić, powiedzial Góral zawiązując but dżdżownicą.....

Opublikowano
dzieki za po pomoc zrobione tak jak pisaliscie tym przyciskiem czy jak to nazwac:) i godzina ustawiona