Skocz do zawartości

Youngtimery z ogłoszeń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Eee tam :D Nie ma skóry wszędzie, sie nie liczy ;)

BMW 2800 csa 70 Nachtblau

BMW 628CSi 85 Karminrot

BMW 635CSiA 89 Shadowline Highline Motorsport

[ Currently: Motorsport na tapecie ]

[ WSZYSTKIE CZĘŚĆI DO E24 = tel 510635633 ]

• Odpowiedzi 516
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Członkowie klubu
Opublikowano
Eee tam :D Nie ma skóry wszędzie, sie nie liczy ;)

A jam wszędzie, nawet pod włosami :mrgreen:

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań

Opublikowano

tak sobie przegladam allegro w poszukiwaniu jakis ladnych rekinow (nie tylko) i znalazlem taka "pieknosc" - http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1791139

i az mnie serce zabolalo... jak bardzo trzeba byc zlym czlowiekiem zeby tak zniszczyc tak wyjatkowe auto jak E12? moze jest ktos kto uratuje tego rekina?

p.s mam do sprzedania komplet 4 orginalnych felgo do E12 z praktycznie nowymi oponami debica passio - o ile dobrze pamietam... - z checia sprzedam w dobre rece bo szkoda zeby sie zniszyczyly :( mam tez do oddania pare pozostalosci po E12 (np. lewarek [ponosnik], grill - chyba bez nerek, "daszki" przeciwsloneczne itp)

http://img119.imageshack.us/img119/5599/e125ty.jpg

"Człowiek więc najpierw czekał na Chrystusa, a jak już się doczekał, to wsiadł do samochodu. I stał się wolny."

Opublikowano
E28 535 z Allegro (...)

:hand: Piasek w mieszku przy dźwigni zmiany biegów zawsze włącza mi lampkę ostrzegawczą. Skoro to nie kole właściciela w oczy, to nie przeszkadzają mu też pewnie inne rzeczy...

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Opublikowano
I kurde blacharka do remontu. Jesli mial by blacharke w dobrym stanie - myslal bym nad kupnem, ale jak narazie na za duzo sobie nie pozwalam, a po drugie czekam na super okazje 507 albo moze uda mi sie nabyc w nienajgorzym stanie isette.
Opublikowano
No w końcu ktoś mówi do rzeczy :D Kupuj tą isette!

BMW 2800 csa 70 Nachtblau

BMW 628CSi 85 Karminrot

BMW 635CSiA 89 Shadowline Highline Motorsport

[ Currently: Motorsport na tapecie ]

[ WSZYSTKIE CZĘŚĆI DO E24 = tel 510635633 ]

Opublikowano

Własnie... :) znalazłem jeden ładny egzemplaz (czyt. ładny moim zdaniem) a cena jak za M5T E34, więc jestem w kropce. Wiadomo utzymanie isetty bedzie tansze, ale renowaja... Oto ów egzemplaz:

http://mobile.de/SIDXNBzAnRsugduOc0Fmwqgmw-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11Iindex_cgiJ1164400421A1Iindex_cgiD1100CCarW-t-vctpLtt~BmPA1A1B20A5%81O-t-vCaMiMkMoQuSeUnVb_X_Y_x_y~BSRA6D1100A1D3500FisettaBGNCPKWA0HinPublicA2A0A0A0/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&sr_qual=GN&top=3&id=11111111159095256&

Wiadomo ze równie cięzko znaleźść 507 (chociaz ja juz raz widziałem piękną czerwoną) jak i isette na polskich drogach. 507 jest to "powazny", sportowy roadster, natomiast isetta śmieszny, malutki, przykuwający uwagę trójkołowiec na ktorego widok robi sie "banan" na twarzach.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wymysl raczej... :mrgreen:

napisal tak pewnie ze wzgledu na spojlerek... poniewaz nie ma wiecej fotek i widac tylko sojlerek nie moge nic wiecej powiedziec.. pewnie ma trojramienna kiere moze sportowe fotele albo cos... i stad ten wymysl sprzedajacego :cool2: choc w BMW nic nie jest pewne ale ja raczej stawiam na wymysl :roll2:

moje modele
Opublikowano

wg sprzedajacego egzemplarz unikatowy i kolekcjonerski ...

Jak nazwę sobie swoją BMW modelem 525x ( x domalowane markerem) to też bedzie kolekcjonerskie ? :mrgreen:

Opublikowano
wg sprzedajacego egzemplarz unikatowy i kolekcjonerski ...

Jak nazwę sobie swoją BMW modelem 525x ( x domalowane markerem) to też bedzie kolekcjonerskie ? :mrgreen:

Oczywiście! :mrgreen:

Kto inny może mieć takiego X?

Przecież kolor, pociągnięcie linii, ich grubość są niepowtarzalne. :)

Ale proszę, nie rób tego. :)