Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
zdaje mis ie ze za mocno mi dymi na luzie na postoju czego to moe byc wina cos z regulacja gazu czy moze jakosc gazu czy jeszcze cos innego ??
,,, bmw klub 3city--mod lakiernictwo
Opublikowano
przy niższej temp na zewnątrz i zimnym silniku i LPG chyba zawsze dymi :worried:
BMW nie dla idiotów :naughty: :diabel_smiech: , LPG :naughty:
Opublikowano
zdaje mis ie ze za mocno mi dymi na luzie na postoju czego to moe byc wina cos z regulacja gazu czy moze jakosc gazu czy jeszcze cos innego ??

Jeśli jednocześnie nie ubywa plynu chłodzącego to nic złego się nie dzieje.

kiedyś

E32 730

E36 318

Opublikowano
nie nie ubywa ani minilitru ... ale powiedz co moze byc jesli ubywa tak na wszelki wypadel odpukac ze sie ie przyda ta informacja ...:) ,,, co uszczelka??
Opublikowano
nie nie ubywa ani minilitru ... ale powiedz co moze byc jesli ubywa tak na wszelki wypadel odpukac ze sie ie przyda ta informacja ...:) ,,, co uszczelka??

Jak ubywa to może być uszczelka, głowica albo poprostu wyciek.

kiedyś

E32 730

E36 318

Opublikowano

Moje M60 tez dymi...choc to co się wydostaje z rurek bardziej przypomina pare...jasne i bezzapachowe...zadnych plynow nie ubywa i tak naprawde nie wiem, co o tym sadzic...

Aha Gazu nie mam...

Black - Mighty - Wonderful
Opublikowano
wina dymienia z rury wydechowej moze byc następująca: a mianowicie może byc stary poprzepalany ostatni tłumik w którym gromadzi sie woda podczas gdy samochod sie nagrzeje ta woda paruje proste i logiczne :)

życie zaczyna sie od 200km/h

http://royy.net/~serfer123/bmw/7.JPG

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Parą nie musimy się przejmować ... szczególnie przy dużych silnikach to normalna rzecz spalanie - teperatura - para !! prawa fizyki muszą zostać zachowane.

A jeszcze jak macie LPG ... (tak jak ja).

Jak stoje na światłach (za oknem - 1 stopni)to czuje się jak w chmurach

www.7er.pl > BMW7 Klub Polska
Opublikowano
Parą nie musimy się przejmować ... szczególnie przy dużych silnikach to normalna rzecz spalanie - teperatura - para !! prawa fizyki muszą zostać zachowane.

A jeszcze jak macie LPG ... (tak jak ja).

Jak stoje na światłach (za oknem - 1 stopni)to czuje się jak w chmurach

hehe to samo u mnie beka :))) dlatego wlanie pytalem ale jak ok to ok :)