Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam i mam pytanie czy to jest normalne, że u mnie w aucie po uruchomieniu nawet przy dużym mrozie na komputerze pokazuje dodatnią temperature na zewnątrz i dopiero po przejechanki kilku km pokazuje właściwą temp. co to może byc albo może tak powinno byc.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie powinno tak być. Pewnie czujnik już niedomaga.
Opublikowano
u mnie jest problem taki ze caly czas pokazuje -40 stopni bo chyba tego czujnika nie mam , tylko nie wiem jak sie do niego zabrac a podobno jest w nadkolu po stronie kierowcy
Opublikowano

Czujnik jest w lewym nadkolu (tzw. małe nadkole, przednia część) od spodu samochodu, jak popatrzysz pod zderzak w kierunku koła powinno go być widać.

Jak co to mam na sprzedaż oryginalny BMW (uzywany ale sprawny) czujnik + kostka i kawałek wiązki.

Opublikowano
u mnie jest problem taki ze caly czas pokazuje -40 stopni bo chyba tego czujnika nie mam , tylko nie wiem jak sie do niego zabrac a podobno jest w nadkolu po stronie kierowcy

Miałem dokładnie taki sam objaw jak... urwałem całkowicie ten biedny czujnik :) to nadkole plastikowe miałem strasznie sponiewierane i kabel od czujnika jakimś cudem musiał być wciągnięty pod koło, nie mam pojęcia. W każdym razie ziała mi tam potem niezła dziura ;)

Opublikowano
Czujnik jest w lewym nadkolu (tzw. małe nadkole, przednia część) od spodu samochodu, jak popatrzysz pod zderzak w kierunku koła powinno go być widać.

Jak co to mam na sprzedaż oryginalny BMW (uzywany ale sprawny) czujnik + kostka i kawałek wiązki.

napisz na gg 8205114 dzieki bardzo