Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Koledzy wiecie moze w jakis sposob mozna wyciszyc dzwieki ostrzegawcze typu brak pasow zapietych dzwieku czujnikow cofania itd? wymienilem cale audio i niestety tak mi nap*** jak wyskoczy jakies info ze az podskakuje, ale niestety nie moge w pods ustawieniach wyciszyc tego;/ z gory podziekowal
Opublikowano

Pytasz o kompletne wyciszenie czy przyciszenie ? Raczej bez kodowania się nie obejdzie (przynajmniej nigdzie nie natrafiłem na ustawienia głośności komunikatów).

Jeśli chodzi o pdc to chyba jest coś takiego w module PDC (musisz sprawdzić) jak :

Pozycje:

LAUTSTAERKE_HINTEN (tył)

i

LAUTSTAERKE_VORN (przód)

skala głośności wert_02 do wert_07 -> 7 to bardzo głośno.

Co do reszty komunikatów to nie wiem.

Radość sprawia, że serce przyśpiesza
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
panowie podepne sie pod temat,mianowicie chodzi mi o wyłaczenie dzwieku nie zapietych pasów bezpieczenstwa w jaki sposób mozna wyłaczyc ten dzwiek?

Sprzedam bmw e36 http://tablica.pl/oferta/bmw-318i-e36-CID5-ID4w39t.html?action=show&id=66505631

...nawet gdy rodzinie twej łzy do oczu się cisną,przenigdy nie współpracuj z pi.......ą policja.....

• 7 lat później...
  • 1 rok później...
Opublikowano
Nie mam teraz auta pod ręką ale kiedyś na amerykańskim forum wyczytałem żeby wywołać jakiś komunikat sygnalizowany tym gongiem (np ruszyć z zaciągnietym recznym) i w czasie jego trwania po prostu pokrętłem głośności spróbować ściszyć. Wiem brzmi głupio dlatego wspomniałem że to z amerykańskiego forum :D
Opublikowano
Amerykanie to wariaci :D Niech ktoś spróbuje z tym xd Co roku jak przychodzą mrozy to tematy z gongami są na pierwszych stronach :lol:

E60 535xd+++ + 8hp70x

Individual project by mnichu

Opublikowano

e tam :mrgreen:

Leć ponad 200 km/h i usłysz ten gong.... gacie do wymiany :lol:

E60 535xd+++ + 8hp70x

Individual project by mnichu