Skocz do zawartości

cosik sie dzieje z moim pedałem gazu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
BARDZO PROSZE O POMOC!!!!!!!!!! posiadam BMW 730 z 1989 cosik mi sie popsuło z elektronicznym pedałem gazu. Ci moji mechanicy na mojej pieknej lubelszczyznie wcale sie nie chcą podjąć naprawy :evil: Może ktos juz miał problema z tym elektronicznym gazem i mógł by mi napisać co mogło być przyczyną prosze o wysłanie numeru telefonu to ja odzwonie i pogadamy :lol: moj numer to 697711265
Opublikowano
potrzebny mi jest schemat elektryki do bmw 730i silnik rzedowka, który niestety posiada elektroniczny pedał gazu i przypuszczenia ida że sterownik pada ale to tylko przypuszczenia mych elektroników ktorzy nie potrawia znalezc programu diagnostycznegon tylko jest do 3.5 i wieksze lub 3.0 lecz model z 1995 a ja posiadam z 1989 lecz full opcja. Tagrze był bym wdzieczny o jakis schemacik PROSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Opublikowano
witam posiadam schematy elektryczne ale tam nic nie widze o 730, jest tylko 735 moze podobne musiałbyś sprawdzić, ale instrukaca jest w angielskim i w pdf i ma 20 MB wiec nie wiem czy przejdzie przez poczte. Jacek
Opublikowano
pewnie pedał gazu ci sie zbuntował bo jezdziłes oszczednie i go wogółe nie wciaskałes jak trzeba,............. :mrgreen:
DARK SIDE OF POWER!
Opublikowano
. Ci moji mechanicy na mojej pieknej lubelszczyznie wcale sie nie chcą podjąć naprawy :evil:

A byłeś może u gościa na ul. Spułdzielczości pracy w Lublinie?

Z tego co widzę yto jest niezły

obecnie Alfa 156 GTA SW