Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
to są czy ich nie ma??? :shock:

Najlepiej jak sprawdzisz sobie sam bo byle modelewktorych wystepowaly np. z Niemiec potrafily byc nawer w rocznikach 2003.

Prosty sposobem by to sprawdzic jest sciagniecie Covera z silnika obudowy gornej,i w zdluz glowicyjesli masz klapki powinno byc ciegno czyli drut okolo 50cm.laczacy wszystkie klapki co nimi reguluje.

Lub jesli jeszcze masz lusterko na antence to zajzysz pod kolektor.

A jesli asz klapki to jak najszybciej je usun,sa zestawy na Ebay za 20 funtow aluminiowe specjalne zaslepki z oringiem.

A wezyk podcisnienia tylko zaslepiasz i po sprawie,i zadnego bledu nie wywala.

Opublikowano
Już zgłupiałem... Wydawało mi się, że klapki zniknęły po lifcie gdy wszedł silnik 218KM.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Panowie załóżcie sobie temat o klapkach w E53 bo pod ten o przebiegu to nie bardzo pasuje
Opublikowano
Skasowałem swoją wypowiedź, którą napisałem przed chwilą, bo niestety dotyczyła klapek.
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dobre pytanie ja mam 179kkm ale przy kupnie w serwisie wyskoczylo 210kkm a na liczniku bylo 160kkm, wiec w sumie 229kkm. r.prod. 2004.04
Opublikowano
42000 potwierdzone w aso

X5 4.4 2001 oxfordgreen metallic

Kolego zdarzaja sie rodzynki ale twoj to zloty rodzynek jesli ma to prwdziwe i udowodnione z ASO papierami potwierdzajacy taki przebieg.

Auto 2001 to wiecej stalo niz jezdzilo a to nie dobrze wrozy czescia mechanicznym,lepij jak cos jest uzywane niz stalo.

Opublikowano
42000 potwierdzone w aso

X5 4.4 2001 oxfordgreen metallic

Kolego zdarzaja sie rodzynki ale twoj to zloty rodzynek jesli ma to prwdziwe i udowodnione z ASO papierami potwierdzajacy taki przebieg.

Auto 2001 to wiecej stalo niz jezdzilo a to nie dobrze wrozy czescia mechanicznym,lepij jak cos jest uzywane niz stalo.

prawdziwe prawdziwe :) sprawdzone w bawarii katowice i warszawa bo z tamtad jest auto, w 2005- 8tys, 2009- 20tys,2012- 41tys.. tak to mniej wiecej w ksiazce wyglada

Opublikowano

Ja widzialem na wlasne oczy w tamtym roku Range Rover Vouge z 2002 roku 3.0d z przebiegiem 9 tys km :roll2: ,oryginalny,pierwszy wlasciciel (znam zreszta).

Zostal wystawiony na sprzedaz i poszedl w ciagu jednego dnia...

Tak wiec tez wiem,ze rodzynki sie zdarzaja :cool2:

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

2003 3D manual .

W tym roku import z belgi , kupiłem od handlarza ze stanem 180 tyś , po winie odnalazłem auto w ofercie jeszcze w belgi ze stanem 410 tys .

Podczas kupna nie nastawiam się na cuda , juz po wnętrzu auta liczyłem na 300 tys , ale te 400 też przełknąłem bez bólu .

Jak niektórzy pisali , to są auta za 300 tys ,także nie są kupowane przez ludzi , którzy wyjeżdzają na msze niedzielną, tylko robią kilometry , szczególne na zachodzie gdzie mają po czym jeżdzić , te 40-50 tys to normalne przebiegi .

Pomimo tych 400 tys jestem zadowolony bo to silniki na milion i ponad , i auto było serwisowane do końca jak z resztą każde tej klasy , widać dużo nowych części, tylko przepływka była do wymiany bo komputer serwisowy tego nie pokazuje a pewnie belgowie inaczej nie potrafią diagnozować braku mocy .

Autko super jezdzi i nawet pali tyle co nowe , na krótkiej trasie 20 km schodzi już na 7,7 wg kompa .

Zatem czego się się obawiać po takich przebiegach ...

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
udokumentowany 265tys 2002rok i wszystko chodzi jak należy (no może ,bo czasami na postoju jak mam noge na sprzęgle i jestem na D delikatnie słysze skrzynie i nie wiem czy to normalne ?
Opublikowano
udokumentowany 265tys 2002rok i wszystko chodzi jak należy (no może ,bo czasami na postoju jak mam noge na sprzęgle i jestem na D delikatnie słysze skrzynie i nie wiem czy to normalne ?

:shock: :shock: to masz sprzęgło w automacie??? :duh:

a poza tym w klekocie z takim przebiegiem to już wszystko może być słychać.

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)
Aja w zeszłym roku razem z żonką zrobiłem e39 530d 6,5 km i oczym tu gadka,mamy swoje auta firmowe 2 sprintery[ok 20km rocznie razem]i jakoś też jeździmy i na wakacje i do znajomych i w wekent potrafimy jechać zobaczyć czy może nie wyschło....itp ....,na paliwie nie oszczędzamy bo my paliwami handlujemy,no i licznik dobrze WSKAZUJE]. nowy nabytek: X5 E53 -2004 rok 186 000 ,taki przebieg !!gwarantowany . Edytowane przez baronxxxx