Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z ogrzewaniem tylnej szyby-stało się to nagle podczas jazdy,ogrzewanie włączone,widać że szyba grzeje.Nagle zastrajkowała,i przestała (kurcze,a tu jeszcze ta zima !).Kontrolka na włączniku się świeci,a szybka-cisza !! Przewody do szyby raczej podłączone,choć tapicerki ze słupków nie ściągałem (JAK JE ŚCIĄGNĄĆ,ABY SIĘ DOSTAĆ DO PRZEWODÓW ?).A może jest jeszcze jakaś inna przyczyna-JAKA?

Opublikowano
Piękne dzięki !! Zastanawiam się tylko,czy jeśli poleciał bezpiecznik lub przekaźnik,to czy to normalne,że po wciśnięciu włącznika od podgrzewania szybki-kontrolka w nim umieszczona,będzie się paliła,tak jak jest to w moim przypadku ?
Opublikowano
Piękne dzięki !! Zastanawiam się tylko,czy jeśli poleciał bezpiecznik lub przekaźnik,to czy to normalne,że po wciśnięciu włącznika od podgrzewania szybki-kontrolka w nim umieszczona,będzie się paliła,tak jak jest to w moim przypadku ?

Wie ktoś jak jest z tą kontrolką ? :?:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Będzie się paliła mimo że szyba nie grzeje
Po czterdziestce człowiek ma, trochę z osła, trochę z lwa.
Opublikowano
Piękne dzięki !! Ale mi się przy tej pogodzie chce szarpać z tą kanapą ! No ale trzeba, Ona jest jakoś przykręcana,czy metoda siłowa,zdaje egzamin ?
Opublikowano

DLA ZAINTERESOWANYCH !

Wyszarpałem siedzenie z tyłu-okazało się,że bezpiecznik się przepalił.Już jest ok.-szybka grzeje !!

Ale mam jeszcze pytanko : ktoś wie,od czego są pozostałe 4 bezpieczniki pod tylnym siedzeniem ??

DZIĘKUJE BARDZO,ZA PODPOWIEDŹ O TEJ SZYBCE !!!!! :cool2: