Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mialem podobny problem po zmianie zegarow.Najpierw podlacz pod kompa jak to nie pomoze sproboj odlaczyc zegary od kosci mi po tej operacji pomoglo :D

Opublikowano
Też miałem przypadek że po zmianie zegarów nie miałem świateł cofania jest tak wtedy gdy przełożysz zegary z automatu do manuala
Opublikowano
to co zalecacie,bo u mnie tez swiatla nie swieca,mam wsadzona skrzynie manualna zamiast automatu,jednak zegary pozostaly z automatu.Po "wrzuceniu" wstecznego swiatla nie swieca,nie ma napiecia na zaciskach od zarowek,moze poprostu ktos nie polaczyl "nowej" skrzyni z LCM(tak na marginesie to czy on znajduje sie pod obudowa filtra weglowego od strony pasazera?) :8)
Opublikowano
to co zalecacie,bo u mnie tez swiatla nie swieca,mam wsadzona skrzynie manualna zamiast automatu,jednak zegary pozostaly z automatu.Po "wrzuceniu" wstecznego swiatla nie swieca,nie ma napiecia na zaciskach od zarowek,moze poprostu ktos nie polaczyl "nowej" skrzyni z LCM(tak na marginesie to czy on znajduje sie pod obudowa filtra weglowego od strony pasazera?) :8)

nie pod obudową filtra siedzi komputer a moduł LCM masz "w nogach pasażera" od strony kabiny oczywiście bodajże z prawej strony, trzeba tapicerkę sciągnąć żeby SIę tam dostać

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
trzeba wgrać do zegarów soft od manuala chodzi o oznaczenia z tyłu na zegarach HW SW