Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ciekawi mnie oferta wahaczy na allegro w atrakcyjnych cenach. Jak wiadomo oryginalne kosztować mogą 500zł a na allegro 116zł. Ktoś korzystał z tych ofert? Warto? Stoję właśnie przed koniecznością naprawy zawiechy.

Nie chcem, ale muszem... jeździć na gazie.
Opublikowano

Ja kupowałem na Allegro wszystkie wahacze, 2x alu 99zł i górne metalowe za 135 zł. Jestem zadowolony i nie mam się do czego przyczepić.

Kupuj śmiało.

Opublikowano
Witam!Też planuję zakup wahaczy na allegro i bardziej nastawiam się na Nataliafs,biorę stalowe nie alu,ponoć nieźle zrobione.Pozdro :cool2:
Opublikowano

Uwaga, czasami można trafić na "nowe - po regeneracji" :duh:

Oczywiście w opisie ani słowa na ten temat ...

Opublikowano
A jakie polecacie bardziej: alu czy zwykłe?

Układy wydechowe do BMW: www.pamaku.pl

Ten, kto pyta jest głupcem przez pięć minut, kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie.

Opublikowano
No ale jakie sa lepsze? Alu są lżejsze, więc wpływa to pozytywnie na mase zawieszenia, na masę resorowaną, ale z drugiej strony wahacze alu są też bardziej delikatne...

Układy wydechowe do BMW: www.pamaku.pl

Ten, kto pyta jest głupcem przez pięć minut, kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie.

Opublikowano

Z tego co wiem to lepsze sa alu i nieprawda jest ze sa mniej trwale (no chyba ze ktos chce wachaczami o studzienki na drodze haczyc ;) )

Duzo racji ma mavic poza tym ze lemforder to nie zamiennik tylko oryginal jednak jego cena zabija.

Te na allegro jakis czas na pewno beda dzialac.

PS

zastanow sie dobrze czy przed zima chcesz naprawiac wachacze (moze lepiej zaklepac) a wymienic na wiosne

Pozdro

Opublikowano
No to jeśli ktoś kuma czaczę i mówi że alu są lepsze, to kolego wydaje mi się że zaopatrzymy się w alusiowe wahacze.Nie bardzo rozumiem fakt czy przed zimą warto,dla mnie warto bo jeżeli wybite jest to po paru miechach jazdy szczególnie w zimie to dobijemy nie tylko sworznie ale całość zawiechy.A to vto już zajefajna robota.Po prostu od jednego złego elementu leci dalej parę...Pozdro dla all beciarzy!
Opublikowano
Witam!Też planuję zakup wahaczy na allegro i bardziej nastawiam się na Nataliafs,biorę stalowe nie alu,ponoć nieźle zrobione.Pozdro :cool2:
Ja kupowałem u Nataliafs pompę paliwową i jestem bardzo zadowolony.
http://i3.tinypic.com/w1v0w6.jpg
Opublikowano
Ja kupowałem na Allegro wszystkie wahacze, 2x alu 99zł i górne metalowe za 135 zł. Jestem zadowolony i nie mam się do czego przyczepić.

Kupuj śmiało.

A można wiedzieć jaki zrobiłeś już na nich przebieg??

Co do Lemfordera - górne do E34 kosztują koło 250 PLN moze teraz nawet taniej z tym ze nie są razem z silentlockami - je trzeba osobno dokupić no i oczywiście osadzic w wahaczu i koszt Lemfordera to około 80 PLN - ja juz po takiej wymianie zrbiłem 60 tys i narazie cisza (odpukać)

http://img221.imageshack.us/img221/9561/bmw9bq.jpg