Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam problem mianowicie przy słuchaniu radia jak włacze ogrzewanie tylnej szyby to radio zaczyna szumiec a gdy wyłacze normalnie działa moze mi ktos powiedziec czym to jest spowodowane??
Opublikowano
podłacze sie pod temat mam nadzieje ze autor nie bedzie zły :cool2: mam cd buissnes i po włożeniu płyty nagranej przeze mnie (zwykła cd) wyskakuje error natomiast gdy włoże oryginalna płyte moment ją czyta i muzuka gra o co chodzi??
Opublikowano
podłacze sie pod temat mam nadzieje ze autor nie bedzie zły :cool2: mam cd buissnes i po włożeniu płyty nagranej przeze mnie (zwykła cd) wyskakuje error natomiast gdy włoże oryginalna płyte moment ją czyta i muzuka gra o co chodzi??

w takim przypadku zwykle problemem jest predkosc nagrania plyty , maks 4x przy nagrywaniu i bedzie ok

Prędkość nie zabija, tylko gwałtowne jej wytracenie.
Opublikowano
Akurat nie jest to regułą, posiadałem identyczne radio płyty nagrywane były w szybkości max dla danej płyty czyli prędkość przewyższająca x4 i płyty chodziły. Problem natomiast dotyczył głośności owych płyt, miałem problem z nagraniem o właściwym poziomie "głośności".
Opublikowano
wszystko jest zalezne od tego jak odtwarzacz byl uzywany jesli laser jest zajechany to tylko predkosc nagrania plyty moze cos zmienic, moze i masz racje z owym poziomem "glosnosci" ale u mnie np. pomoglo nagrywanie plyt na wolniejszej predkosci.
Prędkość nie zabija, tylko gwałtowne jej wytracenie.
Opublikowano

Powrócę do tematu.

Mam dokładnie ten sam problem, ale występuje on tylko w przypadku jednej stacji. Pozostałe sześć gra idealnie. Dlatego sądzę, że albo częstotliwość tej stacji koliduje jakoś z układem ogrzewania, lub poprostu sygnał tej stacji jest dosyć słaby, ponieważ w różnych regionach Polski taka sytuacja nie ma miejsca.

Pozdrawiam :-)