Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
roznica w ilosci oraz jakosci glosnikow + ,ze w logic moc idzie z wzmacniacza a w hifi wszystko idzie z radia...kolega Kokos ma logic i bardzo sobie chwali :cool2:

było:

E87, 120d, 2004, chip: 191KM/437Nm - 2004-2007, 30 miesięcy funu z jazdy :)

E91, 320d, 2007, chip: 193KM/406Nm - 2007-2010, 30 miesięcy czołgania się z "A" do "B" :(

E90 LCI, 330d, 2010, chip: 286KM/600Nm - 2010-2013, 42 miesiące przyjemności z skromności :cool2:

Opublikowano
roznica w ilosci oraz jakosci glosnikow + ,ze w logic moc idzie z wzmacniacza a w hifi wszystko idzie z radia...kolega Kokos ma logic i bardzo sobie chwali :cool2:

Czy jest możliwość dodania Logica i jaki jest tego koszt?

Czy auto jest przygotowane (okablowanie) do takiej operacji czy trzeba mocno rozbebeszyć wszystko?

A może po prostu dorzucić głośniki (mam 8 a Hi-Fi są również w wersjiach 10 i 12) w wolne miejsca i odpuścić sobie wzmacniacz?

W sumie znalazłem tylko 2 wolne miejsca u siebie (pod fotelami przednimi) - gdzie mieszczą się głośniki w wersjach 12 i Logic7(13 głośników)?

Opublikowano

Z przykrością stwierdzam, że jednak posiadam 10 głośników.

Pod siedzeniami są dwa głośniki - niby basowe, których ja nie słyszę :(

Jak ręką dotknę to lekko je czuć... generalnie lipa.

Kto mi powie gdzie znajdują się dwa dodatkowe miejsca na głośniki (jeśli byłaby opcja z 12 głośnikami) i gdzie montują trzynasty głośnik w wersji Logic7?

Opublikowano

Kto mi powie gdzie znajdują się dwa dodatkowe miejsca na głośniki (jeśli byłaby opcja z 12 głośnikami) i gdzie montują trzynasty głośnik w wersji Logic7?

tak to wygląda :arrow: http://img230.imageshack.us/f/audiom.png/ :)

edit: caly pdf TUTAJ

W tym PDFie nie ma opcji 676 dla E91 a taką właśnie posiadam.

Ale coś tam już widać ;)

Opublikowano

W tym PDFie nie ma opcji 676 dla E91 a taką właśnie posiadam.

jest, opcja 676 jest wspólna dla E87, E90, E91 i E92 :). w E87 opcja 676 od 677 różni się wzmacniaczem (tak mi się zdaję patrząc na owego pdf'a).

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam,

a jesli mam;

S609A NAVIGATION SYSTEM PROFESSIONAL System nawigacji Professional

S676A HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM System głośników HiFi

w tylnich drzwiach nie mam głośników po bokach.

jaka jest różnica w porównaniu z retrofitem Alpine?

mój chyba także posiada wzmacniacz.. czy ktoś wie jakie jest porównanie specyfikacji ogólnej?

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

No dobrze ...skoro już jest taka dyskusja. Jak jest w moim przypadku??? Co tam u mnie siedzi. Nie liczylem ile mam głośników. Mam nagłośnienie Alpine ze wzmacnaczem w bagażniku. Wzmacniacz oczywiście Alpine. Pod fotelami też mam głośniki. Owszem - gra to wszystko przyzwoicie.Jeżeli ma to znaczenie navi mam professional z mp3, dvd .

I pytanie - co to jest czy Hi-Fi czy Logic ...? Do niczego mi to nie jest potrzebne, ale pytam z czystej ciekawości...