Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam dziwny objaw - przy rozkładaniu lusterek bocznych do pozycji "roboczej" prawe lusterko rozkłada się prawidłowo, natomiast lewe rozkłada się i często nie zatrzymuje się tam gdzie powinno lecz wędruje dalej, caaałą drogę dookoła aż się odwija do przodu tak jakby zostało uderzone od tyłu i nieruchomieje dopiero w takiej pozycji. Co się dzieje? Szukałem opisu podobnej sytuacji na forum ale nic nie znalazłem. Czy tam są jakieś zapadki które się wyrobiły?
Powyższy post odzwierciedla jedynie prywatne poglądy i stan wiedzy autora, zatem nie musi on opisywać stanu faktycznego. Autor nie bierze odpowiedzialności za skutki decyzji podjętych w oparciu o niniejszy post.
Opublikowano
Mam dziwny objaw - przy rozkładaniu lusterek bocznych do pozycji "roboczej" prawe lusterko rozkłada się prawidłowo, natomiast lewe rozkłada się i często nie zatrzymuje się tam gdzie powinno lecz wędruje dalej, caaałą drogę dookoła aż się odwija do przodu tak jakby zostało uderzone od tyłu i nieruchomieje dopiero w takiej pozycji. Co się dzieje? Szukałem opisu podobnej sytuacji na forum ale nic nie znalazłem. Czy tam są jakieś zapadki które się wyrobiły?

w skrocie, rozkrecasz lusterka, wyjmujesz silnik, rozkrecasz silnik, ustawiasz mechanizmy ... tak mialem w lusterku gora-dol jak je kupilem /oczywiscie skladanych elektrycznie m3 /...

Opublikowano
Dzięki za odpowiedź. Zastanawiam się tylko że nie dzieje się to regularnie, raz lusterka się rozkładają tak jak powinny a innym razem lewe lusterko wędruje dalej do przodu. Czy tam się coś wyrobiło?
Powyższy post odzwierciedla jedynie prywatne poglądy i stan wiedzy autora, zatem nie musi on opisywać stanu faktycznego. Autor nie bierze odpowiedzialności za skutki decyzji podjętych w oparciu o niniejszy post.
Opublikowano
Dzięki za odpowiedź. Zastanawiam się tylko że nie dzieje się to regularnie, raz lusterka się rozkładają tak jak powinny a innym razem lewe lusterko wędruje dalej do przodu. Czy tam się coś wyrobiło?

moje sie raz skladalo raz nie, poprostu u mnie wyskoczyly prowadzenia..

Opublikowano
Rozumiem, widocznie u mnie jest to samo. Dzięki Wielkie!
Opublikowano (edytowane)

podejrzewam ze w tych m-kowych ktos nie wiedzial ze sa elektrycznie skladane i chcial na sile recznie zlozyc noi mu sie udalo... dobrze ze nic nie polamal...

moze ktos tez chcial u Ciebie zlozyc i poprzestawial

podejzewam :arrow: podejrzewam

Edytowane przez premier
  • 1 rok później...
Opublikowano

problem rozwiazany? ja naprzyklad rozebralem cale lusterko ale za cholere nie wiem jak sie dobrac do tego silniczka. Moze ktos wie ? jakas podpowiedz?

znalazlem cos takiego... teraz pytanie gdzie mozna dostac takie czesci?