Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam

powiedzcie mi czy jak mam zwykłe radio CD, to moge zmienić je na radio z MP3. takie :

http://allegro.pl/item1188186537_bmw_e60_e61_e63_e64_radio_cd_mp3.html

http://allegro.pl/item1194894152_bmw_e60_e61_radio_cd_mp3_czytnik_100_sprawne.html

http://allegro.pl/item1193650230_radioodtwarzacz_mp3_visteon_bmw_e60_e61_e63_e64.html

bo dziś mój kumpel kupił sobie bmw E50 starszą od mojej i tam bylo zamontowane takie samo radio z mp3, to chyba i u mnie eż podejdzie, jak sadzicie.....

Edytowane przez pazder
Opublikowano
kolego, nie jesteś na forum teleturniejów, nie można zatytułować wątku w sposób, który wskazuje o co będzie w nim chodziło???

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
tzn. damian nie bądź tak tajeniczy, bo nie wszyscyc dysponują takimi magikami, wię tylko zostaje kupienie takiego radia z mp3. napisz tylko, które pasuje, to od razu kupuje nawet sie niezastanawiam.
Opublikowano

zadna tajemnica... jeden jest pod wroclawie, w bydgoszczy znam co najmniej dwoch co takie cos moga zrobic ;) a z innych miast to nie wiem ;) wiec jak jestes z tych okolic to daj znac ;)

obstawiam ze w warszawie tez jakis by sie znalazl :) bynajmniej ogarniety warsztat bmw byloby to w stanie zrobic ;)

bo operacja tego samego rzedu co wgranie polskiego jezyka moze prosciej nawet...

a z tego co widze to masz przed liftingiem e60 wiec ten drugi link Ci pozostaje ;) bo tamte radia sa po lifcie...

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
NCEsem 50 zł.
Opublikowano
A ja ci kolego dajmon powiem, że jesteś w błędzie bo nie każde radio w E60 można przeprogramować tak, aby czytało MP3

mozliwe... ;) narazie te ktore znałem, wszystkie sie dało... ;)

Opublikowano
Ale mi nie chcieli w warsztacie w Warszawie przy Mińskiej tego zrobić. Jak powiedzieli to mojego odtwarzacza cd nie można przerobić aby czytało mp3
Opublikowano
A nie jest tak, że tylko radio z NAVI professional da się przerobić na mp3 przez zmianę oprogramowania ?
Radość sprawia, że serce przyśpiesza
Opublikowano
A ja ci kolego dajmon powiem, że jesteś w błędzie bo nie każde radio w E60 można przeprogramować tak, aby czytało MP3

mozliwe... ;) narazie te ktore znałem, wszystkie sie dało... ;)

nie niestety nie jest to zawsze możliwe, ale jak się nie da doprogramować mp3, mozesz wymienić na odtwarzacz z mp3 i wtedy zakodować tylko radio do twojego auta.

Znam z autopsji, juz kilka fachowców próbowało po tym jak serwis mi powiedział że do mojego auta się nie da (oczywiście stwierdziłem że musi się dać :P )

wymieniłem, zaprogramowanie do samochodu i hula.