Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

aj przepraszam ma to Fred-Flinstones :)

i w jego galeri to bez uchwytu wyglada znosnie ciekawe jak z wsadzonym to sie prezentuje.

Oraz jest to jaksa cena okazyjna czy standardowa? moze ktos sie orientowal?

Opublikowano
blahahaha i w ten przebieg mam uwierzyc?? nie cale 25tys przez 3 lata.... 50tys to minimum. No chyba ze to jakiś nadzwyczajny przypadek bo takie w polsce sie zdarzaja(np moja kochana mamusia 6-8tys na rok ale ma benzynke) - kupic disla placac kilkanascie tys wiecej po czym jezdzic 10tys km rocznie - roznica poczatkowej ceny oraz "tanszej" jazdy szybko sie nie zwroci ale coz takie jest nasze myślenie :D

A tak poza tym faktycznie bardzo ladna jedyneczka. :)

PS Hipo moglbys do swojego opisu wrzucic fotki z tym uchwytem zamatowanym i wyciagnietym bo tez by mi sie przydal bo ergonomia naszych autek nie jest idealna i jak ma sie podlokietnik to nic sie tam nie da wlozyc chyba ze Redbull-a. To moze tez sobie zakupie jak po wyciagnieciu nie zuca sie to w oczy. :)

Wiesz , autem przez rok , dwa mógł jezdzić ktoś z AG jako że cena jedynki mała nie jest , silnik też to ludzie takich aut nie kupują i stoi już swoje w ASO . Taka jest moja wersja ale nikt prawdy się nie dowie .

Ja również jestem zaintersowany uchwytem na napoje , może zrobimy taką akcję jak wcześniej na etui na okulary ?

Opublikowano

Ja również jestem zaintersowany uchwytem na napoje , może zrobimy taką akcję jak wcześniej na etui na okulary ?

Rowniez jestem zainteresowany

Opublikowano
Kamil, napisz cos wiecej o carbonowych lusterkach, ich jakosci, wspominales, ze sa niedopasowane, mozna wiecej szczegolow?
Opublikowano
Kamil, napisz cos wiecej o carbonowych lusterkach, ich jakosci, wspominales, ze sa niedopasowane, mozna wiecej szczegolow?

Przykładałem je do swoich lusterek i tak troszku "kulawo " to wygląda .

Nawet nie wiem dokładnie jak się to montuje na klej czy jak ? :duh:

Tak jak przykładałem do obudowy lusterka to nie pasowało , widać było starą obudowę i tym się zraziłem .

Opublikowano
Ja zamówiłem te carbonowe z linka, a co tam, urodziny mam w tym miesiącu :) Moge zdać foto-relację jak już dojdą w tym tygodniu :D

To czekam Matti :8)

Kamil, zamawiales u tego goscia co Matti?

Opublikowano

Dzięki ze zwróciliście uwagę na montaż, bo z góry założyłem że będą zaczepy jak w oryginalnych :)

Napisałem do sprzedawcy, żeby narazie wstrzymał się z wysyłaniem i przesłał foto od wewnątrz tych nakładek.

Stawiam że w tej cenie montaż będzie na zasadzie taśmy dwustronnej 3M, szkoda że wszystkie zdjęcia są z przodu, mnie interesowałoby jak to z boku wygląda i od strony lusterka.

Jak i ile wystaje.

http://www.bocadesign.de/details.php?id=29&cid=2&sid=23

Kamil ty widziałeś to na żywo ?

Opublikowano

Tak , to nie ma żadnych uchwytów . A nawet na taśmę pożałowali :(

Nie Pamiętam już czy od niego , ale tak samo zapakowane :) .

Kolejny dowód na to że oryginał zawsze będzie oryginałem :) .

Według mnie szkoda kasy , leży mi to już z rok czasu :) i nigdy nie mam czasu dokładnie sprawdzić jak to faktycznie wygląda :) .

Ale teraz będę musiał zabrać się w końcu za autko .

Opublikowano

Mogę załatwić po 140 zł / szt . + ew koszt wysyłki .

Nowe , oryginalne i fabrycznie zapakowane . Są dostępne 3-kolory

Niestety nie wiem jakie , bo nie dostałem jeszcze odpowiedzi .

Wg realoem sa takie kolory:

Schwarz

Alaskagrau

Beige

Wydaje mi sie, ze trzeba niestety cos wiercic, wycinac by to zamontowac... :duh:

Opublikowano
moze osobny temacik? zalozymy z tym uchwytem? aby tego nie zasmiecac?
Opublikowano

no no fajna kiera ale do tego trzeba miec jakis modul pewnie dodatkowo i niestety nie jest multi funkcyjna :(

co do mieszka az sobie go zakupie bo moj sie troche zuzyl - bardzo sie wycieraja przy tych malutkich galkach performance :(

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/bmw-116d-118d-m-pakiet-xenon-idealna-i1471707393.html wyposażenie fajne , silnik troszku słaby 116d :( Ciekawe czemu ktoś roczne auto sprzedaje .

w sumie gdybym miał wybierać i dysponował bym gotówką 80 tys zł , wolał bym udać się po kredyt i kupić tą (123d) http://viva.otomoto.pl/bmw-123-C17436562.html pomimo troszku uboższego wyposażenia , ten silnik do mnie przemawia .