Skocz do zawartości

[E36] 318 Remont zawieszenia (opinie o firmach)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Zbliża mi się wymiana sworzni i amortyzatorów , na allegro znalazłem kilka firm i tu pytanie do was , jak ktoś miał montowane części z tej listy to proszę o opinię . Dodam że nie stać mnie na kupno w ASO.

1 Amortyzatory - TA-TECHNIX

2 Sworznie - HART

KRAFT

MASTER SPORT

MEYLE

LEMFORDER

Edytowane przez krzysiu134
Opublikowano

O amortyzatorach się nie wypowiadam bo nie wymieniałem od kupna auta i na razie nie będę.

A sworznie i tuleje kupuj meyle, sworznie krótkie meyle HD (wzmacniane), tuleje pełne np takowe http://www.motoallegro.pl/item1082674670_tuleje_wahacza_bmw_e30_e_30_e36_e_36_m3_meyle.html mam takie i trzymają się dobrze.

Wcześniej miałem sworznie febi i tuleje lemfordera, sworznie te długie jeszcze wytrzymywały, ale krótkie dość szybko się sypią, tuleje podobnie, na polskie drogi pełne o wiele więcej zniosą, lemforderki się w oczach sypały i wahacz latał jak chciał.

Opublikowano
Najlepiej montuj części producentów którzy dostarczają części do pierwszego mantażu dla BMW jak i dla innych niemieckich marek np: Lemforder, Mayle, Bilstein, Sachs. Nie są tanie, ale warto.
Opublikowano
Najlepiej montuj części producentów którzy dostarczają części do pierwszego mantażu dla BMW jak i dla innych niemieckich marek np: Lemforder, Mayle, Bilstein, Sachs. Nie są tanie, ale warto.

Podzielam zdanie kolegi. Lemforder , Sachs, Febi... Meyle też może być.