Skocz do zawartości

TV free w E60 Jak ????!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
zapodajesz do "magika" z alledrogo, placisz i wyjezdzasz z free TV/DVD...pozdr.

było:

E87, 120d, 2004, chip: 191KM/437Nm - 2004-2007, 30 miesięcy funu z jazdy :)

E91, 320d, 2007, chip: 193KM/406Nm - 2007-2010, 30 miesięcy czołgania się z "A" do "B" :(

E90 LCI, 330d, 2010, chip: 286KM/600Nm - 2010-2013, 42 miesiące przyjemności z skromności :cool2:

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
udalo to sie juz komus samemu odblokowac ?
dominik Nowy Targ
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
jak cos to zapraszam do mnie, tv dvd free e60 e90 e70 (nawigacja professional), navibmw.pl

ZDALNA KONWERSJA USA/EUROPA KODOWANIE PROGRAMOWANIE CCC/CIC/NBT/ EVO ID 4 5 6/ MGU ID7 ID8 ID8.5 ZMIANA REGIONU,AKTUALIZACJA CARPLAY/ANDROIDAUTO, NAPRAWA NAWIGACJI CCC/CIC, kodowanie NCD 2.0, FSC/SFA PLIKI NAPRAWCZE, WALIDACJA ECU i inne

realizacje kliknij --> Facebook

POLSKIE MENU BMW E60 E61 E70 E71 X5 X6 E90 F01 F07 F10 F25 F30 G01 G05 G06 G11 G12 G20 G30 U11 U10...

PARTNER BMW AG

telefon/whatsApp +48 504384405

http://www.menupolskie.pl/polskie-menu/bmw.html

menupolskie2.jpg

Opublikowano
Majac np. zlacze OBD II na usb moge jakos wgrac polskie menu do I-Drive czy nie?
Opublikowano

zmien poprostu VIDEO_DENY ->deny_never

pozdrawiam

jak nie wiesz jak to napisz mi maila

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
ooooo jakis dobrej duszy

Codowanie BMW , Wylaczenie ostrzezenia o pasach, TV-Free,przebudowa oswietlenia na LCI, klimy Basic na HIGH, Navigacji z MASK na CCC lub CCC LCI ( 8 przyciskow ) itd.

http://www.bavaria-access.de/

http://www.facebook.com/profile.php?id=100002804305191#!/pages/Bavaria-Access/157126324367474?sk=photos

Opublikowano

Czasami mam wrażenie że niektórzy na tym forum zarejestrowani są tylko i wyłącznie po to żeby trzepać kasę na innych user'ach :mad2:

Trochę "dobrej duszy" jak to kolega SERATO ironicznie napisał na pewno nie zaszkodzi.. a wręcz przeciwnie :wink: :wink:

myślę że lepszym biznesem, niż ten który tutaj uprawiacie było by to jakbyście zapłacili klubowi i zrobili sobie reklamę tam na górze.. jak mają "części do bmw" bo czytając co drugi wasz post można zobaczyć tylko i wyłącznie tekst reklamowy :duh:

a tak.. więcej osób by was zobaczyło.. a i klub by trochę powiększył swój budżet :) :) :) :)

Opublikowano

powiem tak - i z pewnością każdy zna to powiedzenie "business is business"

Nie jestem w żaden sposób stronniczy bo nie korzystałem z usług żadnego z nich ... ale oni po prostu z tego tematu żyją.

Nie wyobrażam sobie osobiście, aby dzielić się swoją wiedzą i "know-how" w temacie z którego żyje.

Oczywiście jest druga strona medalu - forum - ale tutaj raczej wymienia się doświadczeniami zdobytymi na własnej skórze i kwestiami DIY które ktoś już przerabiał bo nie chciał wydać pieniędzy na X usługę w warsztacie/serwisie Y.

Skovroon jak popatrzysz na inne fora - sytuacja jest identyczna - czasami podpowiadają - naprowadzając usera - jeśli nie wiem jak - jedzie i płaci.

Welcome to real world Neo ;) .....

Kiss French. Wear Italian. Drive German.
Opublikowano

Jasne... Business ma swoje zasady i tyle.

Ale skoro kruk203 napisał że chce to zrobić sam, to fajnie by było jakby koledzy którzy się na tym znają właśnie tak jak napisałeś "naprowadzili" go na to w jakim kierunku ma ruszać. Bo dużo większą frajdę daje fakt że się zrobiło coś samemu niż wykorzystanie tej drugiej opcji :wink:

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
A którym programem się to robi?
Opublikowano

"ooooo jakis dobrej duszy"

napisalem bo wiem ze chodzi. Dziekuje za komplement:)

chwilka w google i na angielskich albo niemieckich stronach i od razu macie to co napisalem.

nie wiem czamu cos takiego jest tu taka tajemnica:(

osoby ktore sa tu tylko dla swojej reklamy i robia kase informacjami ktore przypadkowo znalezli na innych forach....... a co tam:)

niech karzdy zarabia jak chce.

Dla mnie forum jest zeby sie nauczyc i puzniej zrobic to samemu.Na moje pytania dostalem podpowiedzi (za free) i dlatego bede tez jak moge pomagal innym.

pozdrawiam

P.S. @mmw robi sie to NCS