Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam kartę z Play, dzwonić moge normalnie, nie ma problemów. Ale dodzwonić się do mnie nie można, za każdym razem jest: "wybrany nr nie istnieje". Jest na to rada?
Największe forum maszyn budowlanych www.kopaczka.pl
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kolega chyba pomylil fora, to nie jest forum komorkowe...

A jesli kolega mowi o telefonie samochodowym, to proponuje podac wiecej szczegolow odnosnie aparatu telefonicznego. Pomocni forumowicze tutaj dysponuja obszerna wiedza, ale nie sa jak Chuck Norris czy jasnowidz... Mam nadzieje, ze czysto retorycznie zapytam czy probowany byl inny aparat, lub czy jest dostep do identycznego moze?

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik

Opublikowano
No oczywiście że chodzi o telefon w aucie, mam E39 z 97r. i siedzi tam przewodowa Motorola, karta w podłokietniku nie działa, w centralce działa.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jesli wsadzisz plusa, czy inna karte innej sieci i bedzie dzialalo, to znaczy, ze faktycznie byc moze play nie bedzie wspoldzialal z motorolla. Byc moze cos jest nie tak z karta play'a, sprobuj ja w normalnej komorce.

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

PLAY też :)

Dwa razy wymienili mi kartę sim, a za trzecim zadzwonili gdzieś tam i następnego dnia już wszystko chodzi.