Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tania klasa śrdnia, z doświadczenia wiem że maja nie najlepsze monitory (szybko padają). Ogólnie; sprzęt ciut lepszy od "bazarówek"
Pozdrawiam !
Opublikowano

To dziwne masz doświadczenia.

A jaki to samochód 325iS?????? 318iS było, ale 325iS?????

Mam nówke nigdy nie chodzone DVD Pyle z pilotem kabelkami instrukcją pudełkiem i tymi wszystkimi duperelami za 550 zł w sklepie 999,-

tel 500-050-458

Yaiek
Opublikowano
To dziwne masz doświadczenia.

A jaki to samochód 325iS?????? 318iS było, ale 325iS?????

Doświadczenia mam jakie mam i powiedziałem to co miałem i widziałem.

A odbiegając od tematu :

S oznacza - Sport Package - The most popular option. It included a stiffer suspension, rear spoiler, lower front airdam in some cases, 14x6.5" BBS Basketweave alloy wheels, an oil cooler, M-technic three spoke steering wheel, Recaro sport seats, and a trunk mounted battery. It also usually came with all the other accessories that weren't actually part of the sport package - power everything, On-Board-Computer, etc. The Sport package was denoted by an "s" on after the model number on the trunk, i.e

Ja to wszystko mam i silnik 2,5i

Pozdrawiam !
Opublikowano

:shock: Sport Package??? Ale chyba nie masz w dowodzie 325iS??? Może i masz racje ale wg mnie to powinieneś napisać 325i S M Technik jeżelijuż istnieje coś takiego, bo "iS" pisane razem jest zarezerwowane dla jednostki 1,8 16 zaworów i z tego co się orientuje to BMW w oznaczeniach typu 316i , 318i albo 318iE. 318iS, 320iX ip zawierało dane kontstrukcyjne silnika czyli wtrysk, gażnik zawory itp a jeśli chodzi o pakiety tak jak Twój S-Sport coś tam to nie doklejało tego do oznaczenia silnika. Nawet pakiet M jeśli nie jest to M power to maz zawsze jako M Pakiet albo M Optik i nie stosuje się wtedy M przy oznaczeniu silnika. Zobacz jak gupio by wyglądało 318M :duh: Ale 318 wychodziła w pakiecie optycznym M czyli progi zdeżaki gałka i kierownica. Ja mam 318iS tj 1,8 16 i w dowodzie jest wpisane BMW 318iS Coupe.

Oczywiście nie che Cie urazić tą wypowiedzią ale po prostu nie Rozumiem 325iS???

Jeśli sie mylę to chyle czoła :hand:

Yaiek
Opublikowano

:shock: :jawdrop: No pięknie, wygupiłem sie co? :duh:

Faktem jet jednak że E30 i E36 iS nie ma żadnych bodykitów a jedynie 16 zaworowy silnik. I tu zauważamy jak zawężona jest moja wiedza bo tylko do seryjnych i poularnych BMW, ale zapewniam, że chłonę wszystko co nowe i juz wkrótce zostane Beemkowym OMNIBUSEM!!! :cool2:

Ech dobrze, że można się tak wiele od was nauczyć.

Serdecznie pozdrawiam :hand:

Yaiek