Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jaki filtr kabinowy polecacie ,chodzi mi o firmę i czy kupić węglowy droższy czy może nie przykładać do tego takiej wagi i kupić jakiś tani bmw 530d touring
Opublikowano

Węglowy oprócz pyłku/syfu lepiej zatrzymuje zapachy/smrody. Więc jeśli Ci to nie przeszkadza to możesz kupić i zwykły papierowy. Ja obecnie kupiłem jakieś odpowiedniki z Filtrona i są ok więc nie trzeba inwestować jakichś niebotycznych sum na nie wiadomo jakie markowe filtry.

Pzdr.

Opublikowano
Wa allegro jest tego pelno.Jak nic nie trafi w twoj gust w kazdym sklepie motoryzacyjnym beda mieli. Ja mam weglowy jakis wloski zamiennik z allegro i jak dotad swietnie.
Opublikowano

Panowie a może jakieś linki bo jak na razie szukam i mniej jak za 60zł nie widziałem kompletu filtrów (2x) węglowych a przypuszczam że są to jakieś tanie podróby.

Pozdrawiam

BardzoMiłyWłaściciel

BędzieMógłWyprzedzać

Opublikowano

węglowych taniej nie widziałem

zwykłe ok 30 za komplet

osobiście uważam że lepiej kupić tańszy zamiennik i zmienić kilka razy niż kupować oryginał i używać przez kilka lat bo oba filtry tak samo szybko się zużyją

http://img23.imageshack.us/img23/2096/7copytif.jpg