Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Interesuje mnie czy można coś takiego kupić bo dywaniki mi się zsuwają jak kupiłem samochód to tylko dwa te rygielki z góry mam i wyglądają troche inaczej jak na tym rysunkuhttp://republika.pl/p_k1000/klips.jpg, i brakuje mi jeszcze tego czegoś co siedzi w podłodze. Może ktoś wie jaki jest koszt czegoś takiego w ASO kompletu czy jednej sztuki.

I może ktoś ma na sprzedaż taki kołpaczek 15"http://republika.pl/p_k1000/kolpak.JPG

Opublikowano
To zbieg okolicznosci. Akurat wczoraj je kupilem. Koszt jednej w serwisie 5 zl. Troche drogo jak chcesz kupic 8 sztuk bo to przeciez kawalek plastiku. Pojedz do pierwszego lepszego serwisu i napewno beda miec. Pozdrawiam.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
Wielkie dzięki, ale może ktoś ma taki kołpak do sprzednia bardzo chętnie kupie
Opublikowano
Eee tam - E39 (jak i E34) bardzo ładnie wyglada bez kołpaków na czarnych stalówkach z zimami - ja mam i specjalnie nie zakładam :)
http://img221.imageshack.us/img221/9561/bmw9bq.jpg
Opublikowano

Sorry, ale dla mnie auto bez kołpaków wygląda...yyy... oki, bo się ktoś obrazi.

k_krzych kup sobie komplet kołpaków na allegro albo jedną sztukę w serwisie. A w podłodze nic nie siedzi - są tylko dziury. Od góry dywanika wkładasz element z bolcem, a od dołu podkładkę, wkładasz wszystko w podłogę i przekręcasz 1/2 obr. monetą.

Jak już o tym rozmawiamy to razi mnie bardzo jak ktoś zakłada kołpaki od e39 do e34 i od e36 do e34, a ostatnio widziałem nawet e39 z plastikami e36 !

Czyste oryginalne kołpaki wyglądają dla mnie lepiej od badziewnych alu - typowy przykład - e30.

loco

'08 530iA touring xdrive; '05 118iA; '04 F650GS Dakar

['05 325i touring; '91 325i touring; '90 318iA; '01 320td; '01 530iA touring; '00 525i; '97 523i; '95 525i touring; '90 318is; '85 320i]

Opublikowano
Eee tam - E39 (jak i E34) bardzo ładnie wyglada bez kołpaków na czarnych stalówkach z zimami - ja mam i specjalnie nie zakładam :)

Popieram kolege :cool2: Ja też nie zakładam kołpaków-dużo ich kradną...

Koszt na giełdzie pewno od 100zł-w zależności od stanu :mrgreen:

Poszukujemy tunerów !!

Forum samochodowe, forum motoryzacyjne, forum tuningowe

http://samochody.kei.pl/zdjecia/logo_phpBB2.gif

Randki: dates

Opublikowano
Witam.Zawsze możesz sobie kupić w pasmanterii :mrgreen: takie fajne paski na rzepy.Przykleisz do dywanika i do podłogi i nic tego nie ruszy.Może śmieszne ale praktyczne,a kosztuje grosze na metry!! Pozdrawiam.Jarek.
Opublikowano
hmm niby powinni mieć ale byłem w ASO w Poznaniu u Smorawińskiego na obornickiej i tam tych koreczków do chodniczków niestety nie mieli. Wydawalo mi się ze powinni mieć gdyż to się czesto urywa no ale...
Opublikowano

Popieram jak najbardziej. Dokladnie mam tak samo, mam ladne oryginaly, lae i tak na zime nie zakladam. Auto bez kolpakow to auto z jajem, a nie jakies plastiki. Albo alusy albo stal, ale nigdy plastik.

Opublikowano
hmm niby powinni mieć ale byłem w ASO w Poznaniu u Smorawińskiego na obornickiej i tam tych koreczków do chodniczków niestety nie mieli. Wydawalo mi się ze powinni mieć gdyż to się czesto urywa no ale...

Ja kupilem w sklepie BMW TEAM na Glogowskiej w Poznaniu. To jest chyba glogowska 58, cos takiego. Gdybys wjezdzal od Kaponiery to bedziesz go mial po lewej stronie. A tak po za tym to nie tylko SMorawisnski jest od Beemek, jeszcze jest Olszowiec nie daleko, bylo trzeba tam wjechac.