Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema wszystkim. :D mam pytanie o kąt tylnych koł. czy to ze sa one krzywe to wychodzi jazda bokami?? i czy da sie ustawic kąt.

nie dawno kupilem swoja e30 i powoli chce ja doprowadzic do ładu i składu. chodzi mi jeszcze o głośnik ktory przy właczeniu zapłonu piknie raz. czy on jeszcze działa przy czymś innym?? tzn o czym on informuje.

zgóry dzieki za popdowiedzi.

pozdro

.....:::::B M W:::::.....
Opublikowano

jeżli masz obniżony samochód to masz tylne koła w wyraźnym negatywie i to jest normalne

u mnie przy ponad -60 z tyłu negatyw był bardzo duży

jeśli masz normalne enduro to powinny stać w miarę prosto, jesli nie to pewnie masz tylny zawias do zrobienia, ewentualnie coś jest pokrzywione

o jaki cgłośnik ci chodzi o gong?? a masz OBC??

Opublikowano

tam mam obc. tylko ktos zbił szybke i jest wylana w połowie. chodzi mi o ten gong co on oznacza. i czy moze pikać jeszcze inaczej. tzn przy wlaczeiu za zaplon piknie.

dzieki za info

pozdrawiam :mrgreen:

Opublikowano
jeżeli włączasz zapłon i odzywa się gong - to informacja że temp na zewnątrz jest poniżej +3 C. Ostrzega Ciebie to o możliwości oblodzenia drogi. Dodatkowo jeśli by działał tobie wyświetlacz, to automatycznie na wyświetlaczu zaczyna migać przez 10 s temperatura. Czujnik masz w lewym dolocie powietrza do tarczy hamulcowej.
Opublikowano

a czy on moze jeszcze pikac jakos inaczej?? przy jakis innych objawach??

dzieki wielkie

pozdro :P

Opublikowano

WITAM.

U mnie tez pika, wtedy kiedy sie pelna godzina na zegarze pojawia, a tez mam wylany wyswietlacz, nowy ok.100zl widziualem tzn. nowy- uzywany, cos kiedys sie bawilem i przy rozlanym wyswitlaczu i mi pikalo jak temp. byla niska jak kolega wspomnial, a teraz pika jak pelna godzina. Pozdrawiam