Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich prosze o pomoc chciałem sobie sprawdzic wtryskiwacze Disem lub inpa moze ktos pomoc jak i gdzie trzeba wejsc no i jakie powinny być wskazania poszczegolnych wtryskiwaczy. Moje auto BMW 320d Turing 2002 rok comon rail 150KM.

pozdrawiam

Opublikowano

No to wtryski wygladaja u mnie tak na zimnym silniku: 1 cylinder 0.00 2 cylinder 0.12. 3 cylinder 1.22 4 cylinder 0.00

Na cieplym silniku okolo 72 stopni 1 cylinder 0.02 2 cylinder 0.20 3 cylinder 0.60 4 cylinder 0.00

Po dodaniu gazu na niektórych cylindrach liczby niewiele rosna, a na 4 cylindrze jest zawsze 0.00.

Wiec chyba wszystko w normie wiem ze jak jest 3 to juz jest zle.

Opublikowano
w M47 nie sprawdzisz, bo jest starszy sterownik silnika DDE 3.0 i tylko wtrysk sterujący jest podłączony do kompa w aucie, także nie da się tego odczytać.
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
M47 nie jet Common railem , brak jest indywidualnej korekcji wtrysku na każdy cylinder

specjalizacja napędy X-drive , posiadamy oryginalne łańcuchy do X3 X5

kodowanie , diagnostyka

531 967 978

dla klubowiczów 10% zniżki na części , piszcie na private nie zawsze mam czas odpisać na forum

• 2 tygodnie później...
  • 11 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...